新會員登記
搜索
樓主: wpw402

[求教] 新手一問!! 求解答

你去慈善區請牌就真係做善事喇…

多口一問,你塊坤平邊度請架,坤平將軍好易中伏

登錄/註冊後可看大圖

朋友比架。。
gmg168888 發表於 22-11-2015 01:46
對牌認知太少....吾緊要,慢慢來     覺得好似冇感覺可能我做善事太小....邊個話做善事多就有感 ...

求願,財,人緣

LarryNg@FB 發表於 22-11-2015 01:22
http://www.unitehk.com/forum.php?mod=viewthread&tid=9962&highlight=%E6%84%9F%E6%87%89

要全文看完 ...

睇左。。thx
wpw402 發表於 22-11-2015 04:01
求願,財,人緣

佛牌..力量..因人而異...冇人..包...有用!  師兄  !接受嗎?   善意傾計   自身福報...等等
gmg168888 發表於 22-11-2015 04:08
佛牌..力量..因人而異...冇人..包...有用!  師兄  !接受嗎?   善意傾計   ...

接受……多謝題點就真始終認識太少~
gmg168888 發表於 22-11-2015 04:08
佛牌..力量..因人而異...冇人..包...有用!  師兄  !接受嗎?   善意傾計   ...

師兄,咁夜仲未訓嘅…另外仲有個問題想問
wpw402 發表於 22-11-2015 04:17
師兄,咁夜仲未訓嘅…另外仲有個問題想問

ok!冇問題
gmg168888 發表於 22-11-2015 04:21
ok!冇問題

依盒最近朋友轉贈,想問依四個牌係? 只知上面係崇迪,下面坤平?  另外打算星一揾師傅開光,或供請多個正牌 有冇咩要注意?
wpw402 發表於 22-11-2015 04:29
依盒最近朋友轉贈,想問依四個牌係? 只知上面係崇迪,下面坤平?  另外打算星一揾師傅開光,或供請多個 ...

想問依四個牌係?...師兄!咪玩啦!點睇到呀!相敢細!    另外打算星一揾師傅開光....打算星一...吾明