新會員登記
搜索
樓主: 韋拿

嚴禁托價

呀!!!岩岩發覺佢呢個貼..
http://www.unitehk.com/forum.php?mod=viewthread&tid=46410
張相係fb有個佛牌買賣group入面既管理員+自己既page~
真係佛牌界既冰河時期~~

fb link我比吾到拉~因為我早幾日已經幾乎quit哂所有佛牌既買賣group~
剩返d慈善group~ so我係無seed架
果然係他不贊
tata兄你差點用 $50 就投到心頭好的了
又玩分裂?
即食价开到甘高,一睇就知有景滚,既可以唔比人知底价抛高,又可以自己抛高,真系精。
事实证明Untie呢到风气好,版主真系有做野,唔似某d邪恶论坛,牌主稳d熟人朋友或者牌主组联盟帮互相抬价,最后自己食翻?无伤干,可以摆起自己间铺出。
呢d就真系防不胜防。其实请牌者真系唔好太贪心,人地牌主罗翻来都系有成本,如果个个捻住可以低过成本价收,只会造成良心好牌主流失,一堆新手牌商,真系变冰河时期。
奉劝一句,请之前了解多d先落手
支持Unite,支持各位版主净化风气,比大家一个好既请牌环境

評分

查看全部評分

好野!

登錄/註冊後可看大圖

唉~別欺騙我們這些新手好嗎。。。
芭蕉仔 發表於 20-11-2015 11:12
你走拉,我吾想搞大佢

搞大佢
好好笑,真係痴得好緊要,同邪惡台d傻仔一樣
感謝  樓主