新會員登記
搜索
樓主: bambi

[求教] LP KAMBU 貓立尊要供奉嗎?

亞大

登錄/註冊後可看大圖

呀大

登錄/註冊後可看大圖

btw"以家"好似好小有正法開光既碌覺/古曼 拍嬰更加吾洗講

登錄/註冊後可看大圖
師姐有緣呀

登錄/註冊後可看大圖

學到野了
師姐,咁妳記得亞大所教咁做喇~
Marron 發表於 20-11-2015 07:15
見妳鐘意貓,我又分享下。
初新手時唔識野,請咗尊 古巴暗甩嘅招財貓,無他嘅,都係法相吸引,後來係度爬 ...

師姐,我家嘅貓立尊都睇左unite有post話正法或冇問題先請

不過古巴tham jai貓嗰篇我又搵唔返,定我記錯
亞特蘭提斯 發表於 20-11-2015 08:07
這是龍婆combu得意之作 貓綠覺  是正法加持的法物 需要供奶需貓糧 或其他貓食 有埋貓玩具最好 供奉位置要跟 ...

師兄,貓碌葛同貓碌葛粉供奉上有分別嗎?
kambu貓係碌葛粉,冇入靈但需要供,
派古曼粉又點解唔需要供嘅?
bambi 發表於 20-11-2015 15:52
師兄,貓碌葛同貓碌葛粉供奉上有分別嗎?
kambu貓係碌葛粉,冇入靈但需要供,
派古曼粉又點解唔需要供嘅 ...

LP KAMBU 的貓立尊是由貓碌葛 不是單純用貓胎盤所制 當中也有貓胎 ,曾經有人晚上聽到貓叫,之後放左供品就無聽到,至於有冇入靈,我不能確定。想請問是否師傅親口確定這貓立尊無入靈?因我不確定有否入靈 只知道供奉的方法

評分

查看全部評分

如果你擔心 你咪試下唔供囉 睇下有冇奇怪野發現囉 有咪先供囉 唔死得人既
亞特蘭提斯 發表於 28-11-2015 20:46
LP KAMBU 的貓立尊是由貓碌葛 不是單純用貓胎盤所制 當中也有貓胎 ,曾經有人晚上聽到貓叫,之後放左供品 ...

亞大 我就係一直冇供,依加供返睇下有冇分別。另外,貓碌葛同古蔓都要改名,咁呢尊又需要嗎? 土地公公度都要裝5或16支?

登錄/註冊後可看大圖

芭蕉仔 發表於 20-11-2015 09:38
呀大
btw"以家"好似好小有正法開光既碌覺/古曼 拍嬰更加吾洗講師姐有緣呀

你個reply喺我acc睇係新reply 今日先彈出黎

我淨係請正法貓碌葛咋,陰嘅成尊乾屍我怕怕
其他都冇供丫
bambi 發表於 30-11-2015 03:20
你個reply喺我acc睇係新reply 今日先彈出黎

我淨係請正法貓碌葛咋,陰嘅成尊乾屍我怕怕

我都想請