新會員登記
搜索
樓主: luiho

董驃語錄

小小牛 發表於 18-11-2015 09:34
亞視......快d 執 9 咗去 la

老人家好鍾意睇架....收埋D粗口去啦...牛師兄
kreta 發表於 18-11-2015 14:36
老人家好鍾意睇架....收埋D粗口去啦...牛師兄

全港老人家有幾多呢, but 亞視 e + 嘅收視又係幾多呢我 e d 老粗, 最鍾意講粗口o架喇, 不過帶住佛牌, 最多吾問候人地老豆老母同師長
小小牛 發表於 18-11-2015 15:50
全港老人家有幾多呢, but 亞視 e + 嘅收視又係幾多呢我 e d 老粗, 最鍾意講粗口o架喇, 不過帶住 ...

香港人口老化喇,過多幾年仲多呀! 牛師兄

我仲老粗,撈地盤以前做馬伕, 粗口達至演奏级,

不過睇環境啦!
kreta 發表於 18-11-2015 18:44
香港人口老化喇,過多幾年仲多呀! 牛師兄

我仲老粗,撈地盤以前做馬伕, 粗口達至演奏级,

人口老化吾代表d 老人家會睇亞視o架喎, 我夠係老人家 la, 識得成班老人都只有一個會間吾中睇下亞視, 夠哂符合市場調查嘅結果  Kreta兄既然吾鍾意禾老粗牛講粗口, 咁講句祝亞視快魚卵d 福街杏加橙 la    
求很其啦牛師兄