新會員登記
搜索
樓主: kaiwai5

[求教] 有驗證卡既龍婆篇甩聖物係咪都係復刻版?

小小牛 發表於 16-11-2015 21:52
龍婆偏娜有圖鑑的,只要有圖鑑,及負責任的驗牌公司有信心鑑別其真偽,就會為 龍婆偏娜其聖物進行驗證,確 ...

聽過話「真牌」出唔到咭: 即係一間出到,另一間出唔到。

係真係假就唔知,不過除非老手,我自己就唔會博!
幸運星好似頭期先有陰料,之後個d全部都係草藥加力泥
我睇中左有大地女神個款,不過距個隻後面有粒寶石,我見距圖鑑入面係無粒石既,但係距又有張驗證卡窩,覺得好奇問下姐
PrimaLaw@FB 發表於 16-11-2015 22:06
聽過話「真牌」出唔到咭: 即係一間出到,另一間出唔到。

係真係假就唔知,不過除非老手,我自己就唔會博! ...

無錯, 如果吾係老手, 又吾信 G/U 驗咭公司的話, 就無謂請 其實如果有誠實的泰國牌商肯教你, 真假幸運星吾難睇的 但就要小心 龍婆偏娜個吾記得係姪定姨甥的幸運星, 有個變泰佬識得 e 位人兄, e + 做咗阿贊, 出自佢手的幸運星我就吾信喇
kaiwai5 發表於 16-11-2015 23:25
幸運星好似頭期先有陰料,之後個d全部都係草藥加力泥

對, 不過有力泥咩, 等我又 check check 先
kaiwai5 發表於 16-11-2015 23:27
我睇中左有大地女神個款,不過距個隻後面有粒寶石,我見距圖鑑入面係無粒石既,但係距又有張驗證卡窩,覺得 ...

係邊間公司出的咭呢, 師姐可否放相上來
kaiwai5 發表於 17-11-2015 10:24
呢張,唔知距up乜,師兄可否幫忙睇下

師姐, 我吾識泰文的, 不過我就比較相信 G 咭, 咁 e 塊係真品的可信度都高嘅, 如果供金吾貴, 可考慮供請
kaiwai5 發表於 16-11-2015 23:27
我睇中左有大地女神個款,不過距個隻後面有粒寶石,我見距圖鑑入面係無粒石既,但係距又有張驗證卡窩,覺得 ...

據聞 龍婆偏拿間廟係會幫請牌者黏假寳石的, 幸運星便是例子, 而如 2530 的幸運星, 有些牌的假寳石是 龍婆偏拿親手壓上去的, 所以你見到的那一塊大地女神后面有粒假石並不出奇
我依家仲喺泰國瞓緊覺,或者等我得閒去研究下。