新會員登記
搜索
查看: 2758|回復: 20

[求教] 有驗證卡既龍婆篇甩聖物係咪都係復刻版?

如題,有驗證卡個d係咪新出既復刻版?
頭像被屏蔽
其實吾好怪我多口講句,你問戈d含有陰料既牌其實全部都系水非常深既牌,勁吾勁會吾會有咩奇怪事發生我就吾多講正所謂子不語怪力亂神  不如我地從會吾會比人呃既角度去考慮仲好啦,系你吾識真假之前倒不如請塊你有好容易問到人分別到真假既正牌仲好啦

評分

查看全部評分

其實樓主點解對呢d含陰料嘅牌咁有興趣呢?你係咪覺得呢類牌特別勁呢!?
距既牌也不是全部都有陰料吧
驗證卡...寫D乜?
頭像被屏蔽
師兄, 因"龍婆碧甩"牌在香港好少人識玩( 唔係冇人玩 ) ,
因各大牌商自己都唔識分真假, 又冇咩書籍可參考!
而數量最多又多人識, 唯有"紅泥做"的< 前崇迪後財佛 >.
此牌係師傅最後期接管的( 第四間廟 ), 已冇任何陰料打底 ,
有类人覺得"碧甩"出名係陰料正法, 跟( 龍婆添/ 公/ 爹 )齊名,
為當時泰國四大陰料正法師傅, 但因"碧甩"看不順眼牌商惡行,
牌商多年時間也冇法包起師傅 及 被趕走, 故各大牌商老收成路,
在各地唱衰師傅為{魔僧}!  想得到師傅真品, 要发願 及 持尊敬心才行 !
頭像被屏蔽
順帶一提各師兄 :
"龍婆碧甩"師傅在後期收了四個徒弟,
但四個徒弟 , 最長也2年不到已被趕走,
( 師傅可能已知四個已被牌商收買了,
  全數逐出師門 ! )現時打正師傅旗号出來的
  所謂徒弟, 大家小心為上.....所以"碧甩"聖物
  算係最神秘又最多被世人誤解嘅一位師傅 .
  真品係好少人出讓 , 真貴聖物最多只有圍內人流通 ,
  如果師兄真有興趣 , 可私下联絡 . 嚴正聲明 : ( 我不是牌商 )!!

PrimaLaw@FB 發表於 16-11-2015 17:26
其實樓主點解對呢d含陰料嘅牌咁有興趣呢?你係咪覺得呢類牌特別勁呢!?

龍婆偏娜的聖物不是全部都有陰料的

但係師姐你有興趣嘅係師傅嘅幸運星吧?
尤其第一期更加……

不過就算唔係,呢個師傅係香港黎講算冷門,雖然係陰料正法,但真假難分,如果我係你可能會睇定d先,費事請到假嘢!

登錄/註冊後可看大圖

龍婆偏娜有圖鑑的,只要有圖鑑,及負責任的驗牌公司有信心鑑別其真偽,就會為 龍婆偏娜其聖物進行驗證,確信其為真品就會出咭 而很多在 fb 流出的幸運星 -- 龍婆偏娜在香港比較多人認識的作品,攞去泰國驗證係出吾到真佛咭的 然后我就見到在強國有一很有趣的理論,出吾到 G/U 咭的幸運星才是真的,出到咭的是假的 是耶,非耶