新會員登記
搜索
查看: 4559|回復: 15

{轉} 男仔好色既下場

呢件事雖然係我個朋友話我知,但係絕對係「真人真事」,冇花冇假,諗返起都覺得好恐怖!

話說有一日,有一個男仔一個人走去搭巴士。佢一上車就0拿0拿聲走上上層,一心諗住霸返個至愛0既「頭位」。點知一上到去,就發現個「頭位」俾個長頭髮0既女仔坐0左。就0係唔多Happy0既情況下,個男仔突然「鹹濕癮」起,覺得個長髮女仔個背影好似幾「正」,所以決定坐正0係佢後面,務求見到佢個樣為止。如是者,個男仔日日搭巴士都撞到呢個長髮女仔,成日都諗住可以見到個女仔0既真面目。

唔知有心定係無意,唔知點解個女仔成日好遲都唔落車,搞到個男仔次次都只係見到佢個把長髮同埋個背影就到站要落車,連側面都未見過,非常冇癮。終於,0係鹹濕同埋好奇心0既驅使之下,個男仔決定到站都唔落車,實行跟埋個女仔落車,跟埋佢返屋企,死都要睇清楚佢0既真面目為止。某日,呢個男仔終於忍唔住,準備就緒,決定0黎一個大跟蹤…… 不過,由於個男仔好驚俾個女仔發現,因為「斷正」捉到就會好「瘀」,所以就「搖距」咁跟。點知跟跟0下,就真係「搖距」跟,連影都冇埋,仲俾個女仔撇甩埋添!不過好在都俾佢發現到個女仔住0係邊。原來個女仔住0係一間House度,鬼咁有外國Feel,十足十0的西班牙別墅咁款,個男仔即時心諗:「呢次冇死喇!又有錢,人又靚,溝到就發達囉!」就0係個男仔越諗越開心、越諗越興奮0既時候……

個男仔走埋間屋度,諗住透過個防盜眼望入屋,「裝」下個女仔0係度做緊乜。點知一望入去乜都睇唔到,淨係見到一片紅色;個男仔開頭以為自己眼花睇錯,諗住睇多幾次會有唔同,點知睇0黎睇去都淨係見到一片紅色。佢心諗:「咁冇法啦!雖然筍,但乜都睇 唔到,唯有走啦!」當佢走0既時候,有個住0係隔離屋0既老伯伯走出0黎,呢個男仔就忍唔住問個阿伯點解個女仔間屋會係紅色, 阿伯就同個男仔講:「全間屋都係黑色0架喎!不過個女仔其中一隻眼係……紅色……」
即係點

哦lee位女仕用左反防盜眼,所以咩都睇唔到
哈哈~~
嘩{:6_323:}
ThX for sharing...:L
你係防盜眼望佢既同時,
佢亦同樣係同一個地方同一個位置係防盜眼背面用眼望返你, 佢隻眼係紅色