新會員登記
搜索
樓主: 小小牛

[坤平] 試牌神器

应该很重吧
Marron師姐手工好,,可惜她冇用支付寶,我都想搵佢做一條

唔怕~牛牛牛咁大隻,有心有力
嚴重需要咩打
多謝師兄分享,好漂亮啊
多謝師兄分享
luiho 發表於 14-11-2015 15:48
介紹下d牌咩師傅咩年份,有冇每尊牌獨立前後大相+佩帶感應呀唔該~
...

中間第一塊派嬌林律大模,對應頸后的是派嬌林律細模,細模隔離是派嬌林律符珠,個兄弟拎錯咗來,我原意是叫他頸后帶另一粒高級版符珠(龍婆實核),派嬌林律符珠則掛腰,等他返屋企會換番第二,三左右扣分別是 龍婆實核的坤平高級版
再上的四,五扣,左是阿贊 Jun 派更也白肉試模版,個兄弟又搞錯我意思,他返屋企會除低塊派更也,改帶另一塊阳性能量極強的坤平右是派暗林律

這個組合裏只有派嬌林律試咗三個多月,而 龍婆實核紅肉坤平則試咗差不多二個月,其他是今日第一日才試 由派嬌林律,已經一路睇住位兄弟的工作人緣運愈來愈強,加上 龍婆實核紅肉坤平后,不得了,佢簡直成為公司裏的紅人,可惜礙於學歷低,佢間公司係大集團,原本應該攞部門總管人工的他,郤暫時只能攞部門主管的人工 睇下再落重料會有咩局面先

評分

查看全部評分

luiho 發表於 14-11-2015 15:48
介紹下d牌咩師傅咩年份,有冇每尊牌獨立前後大相+佩帶感應呀唔該~
...

Sorry Luiho兄,臨時臨急,牌又吾係我的,影咗張大相就算
luiho 發表於 14-11-2015 15:51
仲有俾你個標題導左話明試牌神器,應該係好似龍珠睇下有幾多戰鬥力既眼鏡先係 ...

試牌神器只是自拍神器的抄橋而已
Marron 發表於 14-11-2015 15:53
多謝牛牛欣賞我ge手作仔

織女,有嘢要改進的,吾巧驕傲呀