新會員登記
搜索
查看: 5680|回復: 19

~~公道自在人心 [3]~~

頭像被屏蔽
第三集推出啦
成(承)上帖~~公道自在人心[2]~~

**
原來玩有圖有真相,點解玩到要隱藏咁低莊呀?有野睇當然係任大家一齊睇啦。咁至好玩呀MA。下面主要係壇主打既,不過我加D補充啦~

主人格:
bencasiya  <--------當然唔咪主人格啦,睇圖1 (壇主提供)_主人格係至真Freddy唔知被封鎖未,幾時同壇主結怨要問壇主啦,這個排第二,暫時叫做扮無知人格。
第二人格:
天空大人(仗義為bencasiya出聲的一個俠義人格) <--------本人就唔封鎖,記得要封鎖喎,對其他比人鎖既唔公平呀,不過我就用埋呢次先啦。
第三人格:
奇異果(加許天空大人俠義行為的人格) <--------可能封鎖左,抵鎖
第四人格:
dudu(出嚟叫人小心講野既中立人格)<--------可能封鎖左,抵鎖
第五人格:
Forget(
出嚟叫人CHECKIP ,掩人耳目既扮路人甲人格) <--------可能封鎖左,抵鎖
第六人格:
加龍 (純粹試下有冇比人發現行蹤既人格)  <--------可能封鎖左,抵鎖
**咪住 仲有小天使同RyanLee@FB 未加入喎(睇圖1+2),點可以唔提又唔封鎖呀?

本帖隱藏的內容,我幫你開比人睇啦。
第七人格:
天道人(分裂正進行中 未正式使用)<--------可能封鎖左,抵鎖
第八人格:
kingkong(分裂正進行中 未正式使用)<--------可能封鎖左,抵鎖
第九人格:
平凡人(打算用作睇隱藏帖) <--------可能封鎖左,抵鎖
第十人格:
儲備老人(未用就死左)<--------可能封鎖左,抵鎖

第十一人格:
mrcjack200p(未用就死左) <--------可能封鎖左,抵鎖

第十二人格:
man_yu(未用就死左)  <--------可能封鎖左,抵鎖

第十三人格:
kingofmatin(未用就死左) <--------可能封鎖左,抵鎖

第十四人格:
mrcjack2000   <--------可能封鎖左,抵鎖
第十五人格:
mrcjack200p   <--------可能封鎖左,抵鎖*****不過就同第十一人格撞左喎,你老作都用D心機啦******
第十六人格:
handsoking    <----------已封鎖左,我開嚟回壇主你張帖(睇前帖#55),仲比個反對你喎,做咩手腳咁慢唔去鎖呀。

圖太多啦,CUT左。交章太長,廢話太多,都係網上抄返嚟,CUT埋。

請勿進行網路欺凌 慈悲面對殘障人士

又扮好人啦~等我去埋D圖先

嗱~睇圖4先,壇主有你份喎,記得封鎖埋佢喎。
睇埋圖5先啦,有咩好睇?咪就係精神病發開始出現幻覺,話自己見到D佛牌
去到人地個度就好神奇地好似火箭升空一樣咁飛走
嘩~呢D咪就係真正既思覺失調囉。然後就見到好多好多分身想害自己,真係恐怖!記得食藥同睇醫生至得。話唔定好似圖4咁,全部都係壇主自己D分身玩自己呢~~

唔係唔比你講 你咪用番bencasiya 嚟講囉開咁多分身 又言語渾亂不堪 都唔知有咩作為
另外你唔係再POST我PM啦 全討論區都睇過 無D新意
你D佛牌可以跟人 我D佛牌就唔可以飛? 咩道理 唔好咁霸道好WO

又話走,又賴死?

有趣有趣

出post為咗咩嘢?證明我哋封唔到你啲分身呀?要唔要讚你叻呀?

衷心講句,你得架,用返你呢種不死毅力喺正途上面,你會成功架,到時你唔駛帶牌架喇xd

天空大人何必咁執著呢~
無版主又何來呢個論壇比我地上黎分享?先唔講公道,講左尊重先囉!要講公道首先你既建樹要同一樣先有資格講。同其他師兄睇法一樣,請牌唔使咁執著既,搞咁多野既。。。
問別人能給你多小,不如問你能給別人多小
好精彩..............
啲花生爆谷跌到成地都係,幾時先食得完?
冥頑不靈!

登錄/註冊後可看大圖

我屌你,,就算扣分我都要講粗口屌柒你條能樣
成日走黎我地unite滋擾,你咁能得九閒既?
我地之前好聲好氣咪解 釋左你個白痴問題囉,,你仲要私密擅主托柒呀,同你好能熟呀,人地回覆你係人情,,洗能同你講咁多呀
你咁能好心機倒亂,不如問下佛牌跟唔跟你仲好啦,,你係都要屌先致安樂既,,真係咁痕咩
你將D時間去睇泰國佛牌小知識 咪明曬囉,,屙尿洗唔洗教你呀,真係唔屙先問人啦

評分

查看全部評分

看下去