新會員登記
搜索
查看: 2373|回復: 15

[求教] 佛牌 蝴蝶牌 燕通 人緣花 疑問

較多的問題/// 新手....
- 想問燕通=incool=心鎖? 有無話咩年同師傳好d? - 燕通系正牌?- 咩叫ebrid?
﹣ 燕通比蝴蝶/坤平更大效用?
- 我聽人講話用蝴蝶牌/ 人緣花,但蝴蝶牌好多假貨, 咁人緣花效力點, ?
- 蝴蝶牌點分真假? 有無話咩年同師傳好d?
- 或者有無其他有無咩咩類型可以推介/介紹既種類? 可以幫助戀愛運

做好自己,唔好太執著
頭像被屏蔽
執著於此,苦的只有自己

師姐,放下啦
師姐,請留意 Unite 論壇對蝴蝶牌是抱比較負面評價的,亦不給予蝴蝶牌在本論壇流通 而泰國亦沒有一間公證行願意為蝴蝶牌出真假認證 所以希望你不要請蝴蝶牌了
如果單獨是燕通品相的牌,多是泰國坊間阿贊做的,來歷不明,分分鐘是陰牌 而有某些龍婆正法做的坤平,后面才偶有燕通法相

相信師姐你講的人緣花是例如黃金花,灣.......等有助人緣的植物,而這些植物是製做佛牌,人緣油等的材料,並無單獨成品給善信佩帶的

另外,請師姐多些去新手區讀下有關佛牌對幫助人緣的探討文章人類兩性之間的感情並不是帶個佛牌就萬事搞掂的,你想利用陰法的什麼愛情鎖心法術來求愛情天長地久就更加只會后果堪虞請師姐三思而后行

評分

查看全部評分

小小牛 發表於 10-11-2015 14:24
師姐,請留意 Unite 論壇對蝴蝶牌是抱比較負面評價的,亦不給予蝴蝶牌在本論壇流通 而泰國亦沒有一間 ...

咁正牌邊類先系.. 坤平? 定蛇皮符管? 幫助姻緣, 人緣

謝謝
superklui 發表於 10-11-2015 14:42
咁正牌邊類先系.. 坤平? 定蛇皮符管? 幫助姻緣, 人緣

謝謝

人緣好自然姻緣都吾會差
人緣》坤平 至於邊個師傅好既可以先爬文
可以去到好貴既都有
芭蕉仔 發表於 10-11-2015 15:04
人緣好自然姻緣都吾會差
人緣》坤平 至於邊個師傅好既可以先爬文
可以去到好貴既都有 ...

蛇皮符管 2555年 龍婆 Inn 這個呢? 如果$1000是不是合理的?? 新手一問
superklui 發表於 10-11-2015 15:08
蛇皮符管 2555年 龍婆 Inn 這個呢? 如果$1000是不是合理的?? 新手一問

一)首先討論版係吾容許出價錢
二)你呢個明顯係牌商價
三)無話咩聖物可以幫你

其實一段感情最主要係你地兩個既溝通,
有'任何人士'同你'聲稱'有聖物/方法可以幫你改變既都請你三思,
如果一段感情甘容易比其他野改變既話請先自行檢討,
再者如果有聖物/方法甘容易可以改變到一段關係既話,
甘大把拜金女用呢類方法去釣富二代/富一代拉。

聖物主要係輔助,最重要推動聖物能力既係自身福報,呢樣野多做善事可以改變,
但要改變埋人地既只有你自己,一段感情入面出現左咩問題你自己應該最清楚,
如果連自己都吾知既話,甘分開可能係一個好既選擇。

我講野可能你吾岩聽,但我已經吾算直接,希望你自己睇得透想得通。

評分

查看全部評分

師姐,放下啦,有緣無份,何必呢
superklui 發表於 10-11-2015 15:08

如果$1000是   不   合理的      心鎖   邪物  吾好  蝴蝶  不評論  聖物如何更大效用?   多作善行!善有善報     有無話咩年同師傳好d?  或者有無其他有無咩咩類型可以推介/介紹既種類?   可以幫助戀愛運   ?    正牌!正師父!就  ok!  其他  自已  眼緣  心水!     佛牌 佛力..因人而異  非萬能工具