新會員登記
搜索
樓主: superklui

[求教] 請問咩佛牌要正牌,可以幫助戀愛運

緣份D嘢,上天已註定,
如果夾硬黎,結左婚結局都係離婚收埸……
如果你係因為同男友既關係而請牌,倒不如拎請牌既錢上去淘寶淘套性感睡衣,可能仲平仲有效。

呢度唔係出面街D鋪,我地唔會呃你叫你請乜/做咩法事。

當你調整完心態再返黎啦,唔係你請左返去冇效的話又當垃圾掉左佢,有效又跌左落過度迷信既深淵
放棄啦,唔好強求,有好大代價
緣份如已盡,無野可以幫到忙,包括佛牌,法事,求神,占卜。。。人一生有好多 聚 與 散,無需執著於一時。
好老實,如果你地段感情真係要完結,你就算請任何牌都未必幫到你地段感情,一段感情係要兩個人去建立,如果你所講既牌可以幫到係同男朋友一齊返,呢個世界就吾會有咁多人分手,離婚。你話係咪?無錯,雖然岩岩分手可能係好吾開心,好痛苦,有邊個未試過?最終都係睇自己識吾識放低姐,沒有捨那有得,太過想去得,最後只會失去,感情呢樣野隨緣啦。

評分

查看全部評分

ShinHO@FB 發表於 10-11-2015 21:48
如果你係因為同男友既關係而請牌,倒不如拎請牌既錢上去淘寶淘套性感睡衣,可能仲平仲有效。

呢度唔係出面 ...

性感睡衣
理性一點,沒有佛牌能完全幫助任何事 (包括感情),隨緣吧...有時要順應天命.........
佛牌是輔助。緣份靠自己
就算是靠陰牌最終還是會分開的~!不要浪費錢傷害自己加油