新會員登記
搜索
查看: 2072|回復: 18

[求教] 請問咩佛牌要正牌,可以幫助戀愛運

我好想同男友挽回感情,我知我系好絕望,所以先開始research下真系好想請...我知呢度好多人好熟玩

我聽人講話用蝴蝶牌/ 人緣花,但蝴蝶牌好多假貨, 咁人緣花效力點, ?
或者有無其他有無咩咩類型可以推介/介紹既種類? 可以幫助戀愛運

我只想要正牌

香港邊度請有保障蝴蝶牌/ 人緣花/其他, ,請pm, thanks

我想請問銀座某 寶xx 佛牌店系正牌同真牌嗎?我見都有上節目。因為可能打算去看燕通+e brid /蝴蝶/人緣花,請問各位ching 有咩注意事項 especially 燕通+e brid
。因為我系新手,好驚買假同陰

- 另外想問燕通=incool=心鎖? 有無話咩年同師傳好d? 系正牌?- 咩叫ebrid?
﹣ 燕通比蝴蝶/坤平更大效用?

pm 下請推介一下有信譽的店

我唔系好知呢度既rules, 如本帖有問題請告知

我估你都係唔識架喇

要同男朋友挽回感情,你講果 D 全部都無用,兩個人既因緣係要完結,咩野都阻唔到,如果有人同你講買我個咩咩咩可以幫到你,千萬唔好信

而且,你講果D所謂幫助戀愛運既野,希望你唔好掂,後果嚴重

你唔信,我就講個事例你知,香港有個女人嫁左比泰國人,做埋賣泰國聖物生意,主打幫助戀愛運,就係你講果D咩野心鎖,佢既結果係同個泰國人離左婚,如果佢D野咁勁,就唔會連自己個男人都搞唔掂啦

評分

查看全部評分

放棄對前男友執著,同我一齊吧

評分

查看全部評分

頭像被屏蔽
師姐,首先,妳要明白一點,緣來緣去,有聚有散
既然緣已盡,何必強求,人的一生,在於這一點嗎
求不得,愛別離,如妳清楚明白佛法的真理
就不會執迷這景地
老實講,沒有一個佛牌能幫助妳輓留愛情
或找尋伴侶,這個聽落係好殘酷
但告訴妳,佛牌不是這樣用途
如果有佛牌店告訴妳,這佛牌好勁
包幫到妳找回愛情,又做什麼法事,包掂
我可告訴妳,最後只有曾加妳的失落感
同失去的金錢

評分

查看全部評分

樓主,真係無用的,請相信我們,感情只能靠你地自己,緣盡時做咩都無用,唔止牌,咩和合法事都唔好信,都係丟錢落海的
forvarin 發表於 10-11-2015 11:07

吾好成機博懵噃師兄
ebird, 師姐你係咪講緊人緣鳥呀

師姐你話只想要請正牌,咁你知道為何有正牌d人都走去迷信陰牌呢 請你搜尋一下本論壇有關陰牌禍害的文章,然后你細心諗下,現在你對情愛的那份迷執,正是那些追求陰牌的人的前因種子呢
明白
哇!咁短時間開咗幾個帖問問題,都真係幾絕望!

樓主有無諗過,今時今日你好想挽回,但係如果佢根本唔係你嘅真命天子呢?將來有更好更適合你嘅另一半呢? 咁你今日做嘅嘢咪好儍!

如果,佢同你係有緣有份,大家始終會一齊,如果唔係只係增加煩惱、痛苦。

佛牌、聖物嘅問題,上面師兄已經答咗你。
forvarin 發表於 10-11-2015 11:07

師兄!好!好提意!   相呢?