新會員登記
搜索
樓主: Nonolivs

[求教] 請各位師兄幫忙!!!!!(必打)和有關小弟對unite既感受

Nonolivs 發表於 9-11-2015 11:59
請問師兄 油浸必打有冇少少資料啊

Sorry 師兄, 個牌商講過這塊油浸必打嘅傳奇俾我聽, 但當中很多細節我已經吾多記得了, 剩係最記得這批必打是浸在一個油缸中, 師父不斷加持, d 油就係咁沸騰, 直至d 油全部蒸發掉, 此批必打先至叫做制作完成
9394abc 發表於 9-11-2015 12:19
聽聞屈能龍婆嚴的八手必打也很好,不過係很老佛牌,供金比較高。

龍婆嚴嘅必打吾使講嘢 la
頭像被屏蔽
Nonolivs 發表於 9-11-2015 11:59
請問師兄 油浸必打有冇少少資料啊

google龍婆嬌 麻油必打

唉!  牛兄!你都知啦!小弟對於聖物  冇分高低!  因價格吾代表  任何!  
師兄你好,我也是佛牌新手,來到unite深深被這裡吸引了,
一有空便上來看,爬舊文也有很多得著~
大家也可以多些交流~

評分

查看全部評分

Dove 發表於 9-11-2015 19:00
大家也可以 ...

Wellcome wellcome, 師兄多d 上來 la
gmg168888 發表於 9-11-2015 17:41
唉!  牛兄!你都知啦!小弟對於聖物  冇分高低!  因價格吾代表  任何!   ...

嘻嘻 gmg兄,明白嘅,我都係來搞下事啫
關於宗教聖物之高低問題,佛陀有一些很好的開示,等我第日得閒揾下經文再來搞下你呀下

小小牛 發表於 10-11-2015 00:14
嘻嘻 gmg兄,明白嘅,我都係來搞下事啫
關於宗教聖物之高低問題,佛陀有一些很好的開示,等我 ...

吾使!多謝牛兄先!   小弟  天資  低   只想多行善
Dove 發表於 9-11-2015 19:00
大家也可以 ...

歡迎
gmg168888 發表於 10-11-2015 00:25
吾使!多謝牛兄先!   小弟  天資  低   只想多行善

啊,gmg兄你壞喇,剩係想多行善死后生慾界天,貪慾界天d天女正斗呢