新會員登記
搜索
樓主: bencasiya

~~公道自在人心~~

亞特蘭提斯 發表於 5-11-2015 14:41
我沒有說過你對我不敬 是你認為本人挑釁你

你對本壇存在偏見 認為本壇的佛牌不明來歷 這前題下我還會賣 ...

我從那裡有說過這裡佛牌來歷不明?

你都幾奇怪 你表達你心中所想既就得 我表達我想講唔得 言論自由呀 師傅
呢到主張無陰野,就知係好野啦呢個討論區
你上多D FB就知出面幾亂
bencasiya 發表於 5-11-2015 14:48
我從那裡有說過這裡佛牌來歷不明?

自己講過咩都唔記得 唔緊要我post番比你睇
bencasiya 發表於 5-11-2015 14:37
那些前幾天的事了,我問他問題及發文問其他人。

之後我是想找他買佛牌的,但是他回覆一些莫名其妙的說法 ...

咩叫前幾日嘅事?

前幾日你才發帖表示:很關心所謂「佛牌跟人問題」,以及unite拍賣佛牌「來歷不明」,仲表示去牌鋪揾阿贊幫手確定「佛牌跟人」比較好。言下之意,unite唔夠安全,令你放心啦!

咁點解你又向壇主請牌?

唔通你意思係經過幾日,你改變諗法?還是有咩原因?
請你表白下!否則閣下行為令人費解!

評分

查看全部評分

IsaacKaneko@FB 發表於 5-11-2015 14:47
其實你買乜請乜都無人強迫你,如果你信得過呢到D師兄咪請囉,信唔過咪唔好請囉就係咁簡單
你去店舖請,係唔係 ...

咪就係,唔通人地問天主,耶穌邊個肯跟我?人地答你既野係哂樓上
danielchung 發表於 5-11-2015 14:44
邊夠你講呀?自我中心到全宇宙得你?

哈哈,你係咪俾丁蟹兄爆左ac?
亞特蘭提斯 發表於 5-11-2015 14:35
到現時這一分鐘 我都未用上我壇主的權力 呀師傅!

我知你儲緊氣,等你出大絕
亞特蘭提斯 發表於 5-11-2015 14:50
自己講過咩都唔記得 唔緊要我post番比你睇

對呀,那是不知道那佛牌的出產地,開光法師等等。
下面那師兄不是解答我了嗎?
我當時是看不明白那些師父的來歷,後來經他一提便知道可以在網上找呀~
luiho 發表於 5-11-2015 14:54
哈哈,你係咪俾丁蟹兄爆左ac?

係咪好得呀?

我代入到喇