新會員登記
搜索
樓主: bencasiya

~~公道自在人心~~

亞特蘭提斯 發表於 6-11-2015 00:25
你估我好得閒咩 不過插下你又比到反應我 都幾好 好過插條死魚

送你四個字~好自為之~

好行唔送 bye bye
bencasiya 發表於 6-11-2015 00:26
算吧~什麼心態也好~我走便是了。
反正不爽這裡的神經病壇主,還有那些充滿戾氣的超級牌主。就如高登仔一 ...

係呀全世界得你一個正常人 你真係有福份
bencasiya 發表於 6-11-2015 00:28
送你四個字~好自為之~

大家咁話啦
嘩,一日冇上黎就成地花生
ShinHO@FB 發表於 6-11-2015 00:56
嘩,一日冇上黎就成地花生

慢慢追post拉

登錄/註冊後可看大圖

其實好少事,樓主師兄,唔駛太執著於係咪俾人屈之類,其實言者無心,讀者有意,誤會就因此而起,佛牌認識我都好少,可能比你還少,不過我自己深信這裡的師兄都是很熱心幫助大家的,不會點黑路人行,語言是用來交朋友,不是意氣之爭,因果惡業,報應不爽,所以這裡的人都不會害人,所以放下成見,大家都是與佛有緣才在這裡認識,每位這裡的師兄 (包括樓主) 都是好人,大家不要再為這件事發酵吧~
頭像被屏蔽
嘩!終於睇完。樓主,有D野大家心中有數啦!喂!你媽叉緊邊個先,係呢到至高無上既大佬呀。
你以為你邊位呀!人地洗狗用權力都玩殘你啦!
門口大守衛D  又多,個個出嚟插下都夠撐場啦。
咁當然有d都知咩事咪唔出聲囉,邊個瘋癲丁蟹。
大家心照啦,邊個無啦啦會話佛牌會飛,痴既咩。
仲有呀~你講條春咩,開post有用咩?大佬話你錯咪就認囉。
道理向邊個度重要咩?大佬話你錯,有人敢話你啱?
大佬話比個機會你公審佢喎,定係搵你祭旗呀~咪傻啦。
就算係你啱,極其量都係幫你按個贊好,無計啦膽細怕事。

頭像被屏蔽
天空大人 發表於 8-11-2015 07:38
嘩!終於睇完。樓主,有D野大家心中有數啦!喂!你媽叉緊邊個先,係呢到至高無上既大佬呀。
你以為你邊位呀 ...

師兄,你都幾大膽。不過就幾啱聽,講真呀,佛教都有話普道眾生,有do野自己識既就分享下,教下人,其實都係公德既一種,收收埋埋自己唔識分享就真係自私咗啲。不過,最估唔到作為一壇之主,咁樣對啲新人。
頭像被屏蔽
奇異果 發表於 8-11-2015 08:44
師兄,你都幾大膽。不過就幾啱聽,講真呀,佛教都有話普道眾生,有do野自己識既就分享下,教下人,其實都 ...

講咩都係假,人都走左啦,以為大家講野小心口的啦。阿米託福。