新會員登記
搜索
樓主: siusiusiu_

大家入佛牌店會否有特別的感覺?

我有感觉到突然心跳变很快~~~~~
去過先達,其中有兩間佛牌店,經過都有種頭暈感覺
公認流流地果間、入到去好暈

我想知邊間

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

第二層,黑麻麻果間

登錄/註冊後可看大圖

PrimaLaw@FB 發表於 6-11-2015 01:51
第二層,黑麻麻果間

吾知係咪你講果間

登錄/註冊後可看大圖
我琴日幫朋友去左配殼
有2個類似"客"既人加個老闆 之後有個出左去睇最下面d古曼 睇左陣入返黎問佢地曳吾曳 之後個老闆話好乖架 係咪扯你褲腳呀 佢話係 但我身上係糖同玩具喎 ~
之後我就無咩點留意佢地既對話 但望下望下 間鋪有柏嬰同南平媽媽

登錄/註冊後可看大圖
下面d古曼又有d坐住骷髏骨
芭蕉仔 發表於 6-11-2015 01:58
吾知係咪你講果間我琴日幫朋友去左配殼
有2個類似"客"既人加個老闆 之後有個出左去睇最下面d古曼 睇左陣 ...

果個商場好多陰牌、陰物

登錄/註冊後可看大圖

PrimaLaw@FB 發表於 6-11-2015 02:02
果個商場好多陰牌、陰物

早一兩個星期去左深之都行 見到多左間佛牌鋪

登錄/註冊後可看大圖
入到去個老闆第一句就問"想搵d咩牌/自己平時戴開咩牌架,我呢到無陰牌架 要陰牌你去隔離前小小間鋪 我最多吾做你生意"

登錄/註冊後可看大圖
聽完甘就安心拉 睇下牌 問下價 嘩我頂你個肺 真係狼死到呢 1塊新牌 應該係龍婆tim廟 2557新牌(好似之前同danielchung師兄請果塊 幾乎一樣 但吾確定) 開我千9幾

登錄/註冊後可看大圖
我同師兄bid到最後都係幾百

登錄/註冊後可看大圖

講返chic之堡果間

登錄/註冊後可看大圖
龍婆sakon2556最後1期坤平(我自己都有塊) 開價1880。。早幾日有師兄放上黎供請都係450

登錄/註冊後可看大圖
你話仲點敢再係牌商到請佛牌 睇岩d咩真係係到等緣份到就算
頭像被屏蔽
特別kid的感覺
去過唯一一間店鋪請牌,眼見睇是沒有陰物的,沒有任何感覺。
之後偶然經過其他有陰物的牌鋪或一些有佛牌請的格仔鋪,幸好一樣沒有任何感覺.............