新會員登記
搜索
樓主: WORLD_BUDDHA

Wat Nog 屈轆

lwh2011 發表於 17-10-2011 21:12
taxi幾多錢到呢, 如果由siam出發, thx again
(想去請四面神牌, 唔知去wat nog, or 屈膠戰化 or 華南蓬寺?? ...

我唸百多銖吧~
其實剩係曼谷,已有很多值得一到再到的寺廟了{:6_327:}
特工小高 發表於 30-9-2011 01:29
我都係拜佢

{:6_327:}{:6_343:}

的確好靚{:6_314:}
WORLD_BUDDHA 發表於 17-10-2011 21:30
我唸百多銖吧~
其實剩係曼谷,已有很多值得一到再到的寺廟了

例如呢
除左玉佛寺、金佛寺、臥佛寺、金山寺、鄭皇廟、印度廟{:6_304:}
el8840696 發表於 17-10-2011 21:40
例如呢
除左玉佛寺、金佛寺、臥佛寺、金山寺、鄭皇廟、印度廟

咁樣...請大家繼續留意"莊嚴佛寺" 啦!{:6_315:}{:6_314:}{:6_314:}
WORLD_BUDDHA 發表於 17-10-2011 21:30
我唸百多銖吧~
其實剩係曼谷,已有很多值得一到再到的寺廟了

真係好多好多想去:
去得大皇宮, 無理由唔去玉佛寺+卧佛寺, 跟手又想坐船仔去屈甩近/鄭皇廟, wat suthat拍勁出名, 加上佢鏡一樣既地板, 點可以唔去....金佛寺, 小弟第一面牌既出產地, 點都要去撲石撲石, 屈膠戰化四面神, 一定要去睇睇+華南蓬牌又多, 屈史實通,為小弟第二牌拉胡牌加持加寺, 加陣再加埋屈nog.....真係要好好plan下
lwh2011 發表於 17-10-2011 21:55
真係好多好多想去:
去得大皇宮, 無理由唔去玉佛寺+卧佛寺, 跟手又想坐船仔去屈甩近/鄭皇廟, wat s ...

真係要好好Plan下{:6_314:}
WORLD_BUDDHA 發表於 17-10-2011 21:51
咁樣...請大家繼續留意"莊嚴佛寺" 啦!

俾左位ching賣廣告添{:6_293:}

等你
el8840696 發表於 17-10-2011 22:13
俾左位ching賣廣告添

等你

我都等緊您分享呀{:6_314:}