新會員登記
搜索
樓主: Dove

新手報到+佛牌分享

tommy1991111 發表於 4-11-2015 10:35
人生最痛苦事,莫過於自己在牌舖請完牌後,再係呢個網搜尋塊牌的價格
特別係見到塊牌係拍賣區最後個成交價 ...

明白師兄!最愛unite是因為在這裡只會找到正牌和真牌,
還有大量的專業資訊,更重要是大家都很nice,不會嫌新手煩~!
Dove 發表於 4-11-2015 10:53
T_T" 可能我言談間有透露有預多少Budget,所以被宰了..

幸好師兄你戴得吾錯, 那就當交學費 la
歡迎加入unite~ 嘩~ 好肉赤呀~ 喺度呢請牌絶對可以放心, 因為壇主嚴打陰物~ 同埋呢度好多師兄會直接去泰國原廟供請, 肯定唔會係假牌~
kikiki 發表於 4-11-2015 13:41
歡迎加入unite~ 嘩~ 好肉赤呀~ 喺度呢請牌絶對可以放心, 因為壇主嚴打陰物~ 同埋呢度好多師兄會直接去泰國 ...

o係呢度真的學到好多正確對佛牌的觀念,
正如好多新手會覺得,戴左牌會即刻有實在的回報,
咁諗真係好錯~說到底佛牌會給自己助力,但重點是個人的福報~(在這裡學的XD)
我九成佛牌都係呢度請,有時都會去相熟牌舖請牌,但要上網睇下先,覺得價錢合理,你又信佢嘅都無乜大問題嘅。太貴就梗係唔好請啦~
多謝分享

戴咗平平安安就好, 價錢呢D已經過去.
頭像被屏蔽
等我招下手先。