新會員登記
搜索
查看: 3390|回復: 31

義德善堂 捐棺材之外 仲可以..........

義德善堂   捐棺材之外  仲可以.............捐錢....仲有聖物...攞....  有時  大家系檯上  寫名   寫捐款銀碼  時留意下  檯上  有冇白信封  通常  白信封 下面會貼住左D  聖物!   大家可隨心  放D錢入白信封  然後寫個名系信封上   再自已攞走聖物 信封比返工作人員...就ok!  捐款 聖物  一舉兩得

評分

查看全部評分

真係一舉兩得WO~
可惜我無咩時間親自捐,我都係托人去捐

評分

查看全部評分

haha 睇下黎緊去泰國有無機會去到先

評分

查看全部評分

IsaacKaneko@FB 發表於 1-11-2015 22:42
真係一舉兩得WO~
可惜我無咩時間親自捐,我都係托人去捐

托人去捐...無問題.....做善事...福報自來!   聖物隨緣
gmg168888 發表於 1-11-2015 22:46
托人去捐...無問題.....做善事...福報自來!   聖物隨緣 ...

都係既~
我都係量力而為
不過人就係有貪念
HAHAHAHA
芭蕉仔 發表於 1-11-2015 22:45
haha 睇下黎緊去泰國有無機會去到先

一定有!..24小時  open    吾去  打七你    哈哈哈哈哈

你有緣見到我先講拉

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

芭蕉仔 發表於 1-11-2015 22:50
你有緣見到我先講拉

你有  11個  人質  系我手上
行程中已經安排下次去捐十套棺連衣

評分

查看全部評分

IsaacKaneko@FB 發表於 1-11-2015 22:48
都係既~
我都係量力而為
不過人就係有貪念

捐贈...隨心....你既100元...[福份.功德]....未必比   誠哥..100萬少!     貪念...邊個冇