新會員登記
搜索
查看: 2623|回復: 23

新人向大家報道,哇哇哇,呻下

今年26歲, 仲未定位自己做邊行

英文唔叻,講野一舊舊,心智得15歲,唔識社交,靜,轉數慢
第一次請佛牌就請左陰牌

事因朋友見我諸事不順就介紹我去牌舖請牌,比牌舖老細介紹下請左陰牌
本身唔知請左陰牌,但買完戴左一陣再上網睇先知咁多害處,即刻把塊陰牌高空擲物飛左出街
好似人生做d咩都會失敗咁................我無論揀邊條路都係失敗之路
之後做足功課請左個萬事如意四面神戴到依家

最近仲要比人炒,嚴格黎講我係替死鬼, 本身公司接左個project,但負責同事請左四日假,結果比我做。
期限三日,點知我第四日都交唔到比人炒左。
事就負責同事用左我未完成個project么做都係用左三日做完,即係果project totoal 用左六日做........

總之做乜都好多阻濟,我真係好驚之後既路,對前面既路感到一種恐懼,好怕再失敗
好驚好驚好驚好驚好驚好驚好驚好驚好驚好驚好驚好驚好驚好驚好驚好驚好驚好驚好驚!!!!

啊~~~~~~~~~~~~啊啊啊!!!啊~~~~啊啊啊!!!啊~~~~啊啊啊!!!啊~~~~啊啊啊!!!啊~~~~啊啊啊!!!啊~~~~啊啊啊!!!啊~~~~啊啊啊!!!啊~~~~啊啊啊!!!啊~~~~~~~~~~~~啊啊啊!!!啊~~~~啊啊啊!!!啊~~~~啊啊啊!!!啊~~~~啊啊啊!!!啊~~~~啊啊啊!!!啊~~~~啊啊啊!!!啊~~~~啊啊啊!!!啊~~~~啊啊啊!!!啊~~~~~~~~~~~~啊啊啊!!!啊~~~~啊啊啊!!!啊~~~~啊啊啊!!!啊~~~~啊啊啊!!!啊~~~~啊啊啊!!!啊~~~~啊啊啊!!!啊~~~~啊啊啊!!!啊~~~~啊啊啊!!!啊~~~~~~~~~~~~啊啊啊!!!啊~~~~啊啊啊!!!啊~~~~啊啊啊!!!啊~~~~啊啊啊!!!啊~~~~啊啊啊!!!啊~~~~啊啊啊!!!啊~~~~啊啊啊!!!啊~~~~啊啊啊!!!啊~~~~~~~~~~~~啊啊啊!!!啊~~~~啊啊啊!!!啊~~~~啊啊啊!!!啊~~~~啊啊啊!!!啊~~~~啊啊啊!!!啊~~~~啊啊啊!!!啊~~~~啊啊啊!!!啊~~~~啊啊啊!!!啊~~~~~~~~~~~~啊啊啊!!!啊~~~~啊啊啊!!!啊~~~~啊啊啊!!!啊~~~~啊啊啊!!!啊~~~~啊啊啊!!!啊~~~~啊啊啊!!!啊~~~~啊啊啊!!!啊~~~~啊啊啊!!!啊~~~~~~~~~~~~啊啊啊!!!啊~~~~啊啊啊!!!啊~~~~啊啊啊!!!啊~~~~啊啊啊!!!啊~~~~啊啊啊!!!啊~~~~啊啊啊!!!啊~~~~啊啊啊!!!啊~~~~啊啊啊!!!

登錄/註冊後可看大圖

我人生最感恩的事就係有屋企人養,唔洗等我份糧開飯,如果唔係!!!我一早餓死街頭.........但屋企人唔可以養我一世!!! 好報答唔到佢究竟係我個人能力問題定我真係黑仔??????

可能仲有好多人慘過我,不過我想呻下......希望各位唔好介意,thanks!!!
朋友 我感覺得到你既無奈 我好想幫你  你有冇落過BB?
亞特蘭提斯 發表於 26-10-2015 12:58
朋友 我感覺得到你既無奈 我好想幫你  你有冇落過BB?

謝謝你,我是男的,沒有落過
但聽母親說,她好像落過兩次...........
咁我長問下你 係咪由細到大都咁黑? 家運都一般?
師兄, 心智得十五嵗吾緊要, 小朋友都要有公德心o架, 再吾高興都吾好高空擲物, 一個吾好彩傷到人, 到時你仲啊啊啊呀
睇見都覺得好無奈。。
我成日都覺得自己好黑仔。。但其實係美中不足
但聽完你講。。其實好好。。

師兄

登錄/註冊後可看大圖
煩事向好方面諗
心態好做咩都容易d呀!加油
亞特蘭提斯 發表於 26-10-2015 13:12
咁我長問下你 係咪由細到大都咁黑? 家運都一般?

家運其實ok的,只不過我覺得人生有很多阻礙,謝謝關心
其實 處理陰牌 真係唔應該飛落街既 一來怕傷到人 另一個原因係件陰牌如果有入靈既 佢都唔想比人鎖靈成為陰牌 如果飛佢落街變左再傷佢一次 再加深佢對你既恨 ,正確做法應該係把陰牌帶去佛寺請法師處理 這樣如果師傅認為有需要 可能會同你用聖水洒淨一下。師傅收到陰牌後會用佛咒解除鎖靈法 並請土地神帶領該陰靈去應該去既地方報到 如果時候未到就會在佛寺中聽佛法 收回向功德 直到功德完滿就可以跟土地神走了

評分

查看全部評分

芭蕉仔 發表於 26-10-2015 13:23
睇見都覺得好無奈。。
我成日都覺得自己好黑仔。。但其實係美中不足
但聽完你講。。其實好好。。

謝謝,我黑極都仲有屋企照住,但家人冇可能照顧我一世,我有時係到諗,我出黎社會咁多阻礙係咪人生經驗未夠定人蠢冇藥醫,哇哇
小小牛 發表於 26-10-2015 13:16
師兄, 心智得十五嵗吾緊要, 小朋友都要有公德心o架, 再吾高興都吾好高空擲物, 一個吾好彩傷到人, 到時你仲 ...

事後真係好後悔,我第二日諗住落街清理左佢,點知已找不到殘骸