新會員登記
搜索
樓主: forvarin

[求教] 我想問請牌要算命然後邊塊牌夾自己係唔係都係商業手法?

其實好多大師都識 當然要同師傅熟先會幫你搞啦 搞一搞成30分鐘 人人都搞 師傅好唔得閒
亞特蘭提斯 發表於 17-10-2015 22:28
基人好多大師都識 當然要同師傅熟先會幫你搞啦 搞一搞成30分鐘 人人都搞 師傅好唔得閒
...

咁我下次請龍普幫我睇下
tommy1991111 發表於 17-10-2015 11:30
本人試過一次,到佛舖一個泰國占卜師幫我占卜, 占卜 費用 隨緣
只要出生日期就可以,不用時辰(地球上應該 ...

咁結果你係咪真係同塊牌好夾呢
市面上有間牌鋪都係用呢招, 話請個泰國算命師傅黎幫你免費算命, 跟住算果陣就話你會有個咩劫數. 跟住就介紹塊牌比你叫你請, 話可以幫你擋劫咁話

我上次去到仲攪野, 算完之後個泰國師傅拎塊牌出黎開我幾千銀, 問個鋪頭老細塊牌咩資料, 點知佢居然話我唔買唔會比資料我, 見我話要考慮, 又拿拿聲話塊牌有客想要, 唔會幫我留咁話..

我明白我冇比訂唔幫我留係合理, 但幾千銀塊牌你咩資料都唔肯比人就要人地先比錢先, 有冇呢個道理呀....跟手個店主仲要黑黑地面話有人約左時間叫我走咁話..

之後我上網check 番呢塊牌資料, 呢間野起碼開貴我最少1500......所以呢D 算命夾佛牌呢家野, 笑下就算!