新會員登記
搜索
樓主: forvarin

[求教] 我想問請牌要算命然後邊塊牌夾自己係唔係都係商業手法?

芭蕉仔 發表於 16-10-2015 23:55
以我所知深水埗有間牌鋪係甘做

你咁講,我都諗到野
神龍猜 發表於 17-10-2015 01:19
你咁講,我都諗到野

我都係聽朋友講話去左間鋪先 話返比我知我先知
纯商业方法
泰國既算命法 本人試過多次 準確度都相當之高 通常法師會同你計完再禪定確定 通過如果法師推算到你未來預計會有什麼困難或危機都會建議你帶一些什麼佛牌的 。泰國相信自己既出生日及出生年有不同的佛或神去保護 如果你夾得到感應會比其他人來得更好

評分

查看全部評分

騙徒嘅手法層出不窮
壇主覆你的就對了, 你要揾人算命來睇下什麼佛牌夾你, 去泰國揾有道行的 龍婆就比較穩陣 泰國的白衣阿贊都會咁做, 我聽一個變泰佬講, 他帶d 阿贊去強國, d 強國人最鍾意考師傅的就是要位阿贊算命, 算得準先至相信然后請位阿贊做法事

至於中國的算命師, 就算佢識真正的「鐵板神數」, 「奇門遁甲」, 「皇極經世」, 將你條命算到幾準都好, 不過我聽番來嘅就無乜邊位會熟識泰國的佛牌, 又吾會識魯士的法門, 都吾知可以點樣俾戴咩佛牌嘅意見你, 話俾到意見你你都吾好信 la

評分

查看全部評分

本人試過一次,到佛舖一個泰國占卜師幫我占卜, 占卜 費用 隨緣
只要出生日期就可以,不用時辰(地球上應該唔少人同我同年同月生)

說我  正在煩惱的事非常準,不過沒有說解決方法,只叫我戴這個牌,這牌夾我,最後都還是請了.....
tommy1991111 發表於 17-10-2015 11:30
本人試過一次,到佛舖一個泰國占卜師幫我占卜, 占卜 費用 隨緣
只要出生日期就可以,不用時辰(地球上應該 ...

咁塊牌應該唔平
幫你找到一塊萬中無一夾你既牌,咁岩佢舖頭又有一塊,又咁岩你有緣黎到佢牌舖請
亞特蘭提斯 發表於 17-10-2015 07:17
泰國既算命法 本人試過多次 準確度都相當之高 通常法師會同你計完再禪定確定 通過如果法師推算到你未來預計 ...

俾你講完有d想去.....
varaisb 發表於 17-10-2015 13:50
咁塊牌應該唔平
幫你找到一塊萬中無一夾你既牌,咁岩佢舖頭又有一塊,又咁岩你有緣黎到佢牌舖請 ...

多一樣,計多樣錢,邊有免費午餐