新會員登記
搜索
查看: 2025|回復: 10

[求教] 請問各位佩帶老鼠喝貓奶佛牌有冇問題?

大家好, 最近我發現弟弟請了一枚老鼠喝貓奶佛牌, 我知此牌有很多假牌, 就當它是真牌, 但我知此牌其中成份有貓胎粉, 雖然不是陰牌但覺得好似有d陰陰哋, 所以請問大家如果佩帶老鼠喝貓奶佛牌有冇問題? 唔該哂各位。
有無問題係指對自身有無影響?假設有影響佢會唔會唔帶呢?

換個角度,帶咗有無好處?個好處值唔值得用所謂嘅影響去交換呢?

如果無好處,又無影響呢?咁仲會唔會帶?

個人覺得呢塊牌係零美感

評分

查看全部評分

咁多天神 咁多佛陀法相 唔帶
點解要帶呢塊

有些正廟出的坤平有人的骨粉添, 係咪都陰陰地呢 問題並非是否用了貓胎粉, 而是既然你帶上身的牌你自己都不清楚是否來路不明, 你還會帶得安心嗎, 為什麼不帶有信心保證的牌呢   
小小牛 發表於 3-10-2015 09:37
有些正廟出的坤平有人的骨粉添, 係咪都陰陰地呢  問題並非是否用了貓胎粉, 而是既然你帶上身的牌 ...

塊牌係我細佬帶緊,我擔心佢有副作用,所以才問下各位意見,唔該哂。
有些正廟出的坤平有人的骨粉添, 係咪都陰陰地呢  問題並非是否用了貓胎粉, 而是既然你帶上身的牌 ...

塊牌不是我的。
唔好帶啦 通常正法靈異聖物帶來既利益都係短暫既 好快會還原 晒錢請 又放唔出 萬一個師傅有問題就麻煩 我咩都試過晒 最後都係選擇番正廟正牌 價錢又平 又容易搵 又唔會還原 堅ga 無呃你
9394abc 發表於 3-10-2015 12:12
塊牌不是我的。

知道塊牌吾係你的, 就是希望你帶個正確的信息給你細佬唷

正確!!
最緊要自己清楚帶緊咩!!
亞特蘭提斯 發表於 3-10-2015 13:13
唔好帶啦 通常正法靈異聖物帶來既利益都係短暫既 好快會還原 晒錢請 又放唔出 萬一個師傅有問題就麻煩 我咩 ...

謝謝師兄寶貴意見。