新會員登記
搜索
樓主: gmg168888

龍婆yam 美式足球隊

頭像被屏蔽
原來你分享古曼貼系呢度,依家先睇到,全部都系炎的,全部都吾錯,特別系9仔,藍褲同騎牛藍
jimmyxx 發表於 3-10-2015 23:20
原來你分享古曼貼系呢度,依家先睇到,全部都系炎的,全部都吾錯,特別系9仔,藍褲同騎牛藍 ...

客氣客氣!冇特別去選擇!到廟...有乜請乜姐  
頭像被屏蔽
gmg168888 發表於 3-10-2015 23:35
客氣客氣!冇特別去選擇!到廟...有乜請乜姐

其實都系,如果吾系要求有故事有名氣既型號,炎的古曼事實上真系吾需要刻意選擇
jimmyxx 發表於 4-10-2015 00:11
其實都系,如果吾系要求有故事有名氣既型號,炎的古曼事實上真系吾需要刻意選擇 ...

師兄!見諒!小弟真系   好少   求  ! 只當收養孤兒!...   而... 有故事有名氣...小弟聽完就算,   泰國  師父  何其多!有故事有名氣...太多!   香港有貨  咪有故事囉!      到廟請牌!只為善行!
咁多小朋友你湊唔掂架喇,我幫你湊幾個啦
ShinHO@FB 發表於 4-10-2015 00:48
咁多小朋友你湊唔掂架喇,我幫你湊幾個啦

哈哈哈哈!師兄!客氣客氣!放在公司!宿舍同事多!放心
gmg168888 發表於 3-10-2015 19:33
客氣客氣   古曼...當系   幫下孤兒...吾求事   個人舒服D!    呀!講開孤 ...

gmg兄,養古曼較你捐錢幫助孤兒院有d 吾同,養古曼要負多些責任o架呢
小小牛 發表於 4-10-2015 13:24
gmg兄,養古曼較你捐錢幫助孤兒院有d 吾同,養古曼要負多些責任o架呢
...

明白明白
牛头阿公 發表於 3-10-2015 21:01
不瞞小小牛師兄,我主要系怕自己不是一位好父親,會對小朋友疏於照顧 ...

阿公,因為一般來講,你是不能和古曼童直接溝通到的,所以在某一方面來講,養古曼需要另外一種耐性
小小牛 發表於 5-10-2015 13:37
阿公,因為一般來講,你是不能和古曼童直接溝通到的,所以在某一方面來講,養古曼需要另外一種耐性 {:4_4 ...

系啊。。。其實溝通我倒是無有想過,主要是怕照顧不好,因為我經常不在家