新會員登記
搜索
樓主: gmg168888

龍婆yam 美式足球隊

小小牛 發表於 3-10-2015 16:22
gmg兄, 你放古曼童的壇, 是否和神壇分開的

1上..1下

gmg兄, 請讓我認真d 諗一諗, 遲些俾張詳細的 list 你   
gmg168888 發表於 3-10-2015 16:38
牛兄!小弟只供..不求...都冇乜傾計

gmg兄, 好的古曼童吾使求o架, 佢會好乖仔自動幫你的, 吾係 龍婆爹的古曼童點解會貴成咁呀 gmg兄你生咗小孩未
小小牛 發表於 3-10-2015 16:51
gmg兄, 好的古曼童吾使求o架, 佢會好乖仔自動幫你的, 吾係 龍婆爹的古曼童點解會貴成咁呀  gmg ...

未生呀    自動幫你?   希望啦!  但呢個吾系小弟既出發點
gmg168888 發表於 3-10-2015 16:55
未生呀    自動幫你?   希望啦!  但呢個吾系小弟既出發點

gmg兄, 講出來吾好嬲, 純粹分享, 聽d 師兄講, 龍婆炎的古曼吾係期期都咁好, 怎至有d 師兄覺得 龍婆炎的古曼「無料」到, 同他師父的法力差得遠   不過這都不是 gmg兄的出發點, 可以吾使理 睇古曼區的分享, 其實就算你無嘢求你d 仔, 都可以同佢地傾下計, 例如 你番到屋企, 可以大大聲咁問:「阿仔, 你地今日乖吾乖呀」, 「有無乖乖地修持呀」, 「吾好成日掛住睇電視喎」,「嗱, 我今次去泰國幫你地捐咗棺, 開吾開心呢」...... 不過你有成四十個仔, 好難好有心機揍佢地
牛兄!小弟明白!....小弟真系好少..求力[懶清高]...「有料」或「無料」對小弟吾重要!

是的, 是的
gmg168888 發表於 3-10-2015 17:49
牛兄!小弟明白!....小弟真系好少..求力[懶清高]...「有料」或「無料」對小弟吾重要! ...

咁先好, 這正是小弟要向 gmg兄學習的地方呢
小小牛 發表於 3-10-2015 18:01
咁先好, 這正是小弟要向 gmg兄學習的地方呢

客氣客氣   古曼...當系   幫下孤兒...吾求事   個人舒服D!    呀!講開孤兒,,仲有D野一陣可以分享下!
小小牛 發表於 3-10-2015 16:14
你要當正他們有如你的親生仔先好啊

不瞞小小牛師兄,我主要系怕自己不是一位好父親,會對小朋友疏於照顧