新會員登記
搜索
樓主: gmg168888

龍婆yam 美式足球隊

多謝支持!多謝欣賞

多謝欣賞.支持!   希望大家明白心態
師兄好多小朋友!!真是勁啊!!
牛头阿公 發表於 3-10-2015 00:12
師兄好多小朋友!!真是勁啊!!

師兄!客氣!客氣!....好多小朋友...糸代表....多小朋友姐!原廟有!可供請!主要想分享下心態
gmg168888 發表於 3-10-2015 00:59
師兄!客氣!客氣!....好多小朋友...糸代表....多小朋友姐!原廟有!可供請!{:1_212 ...

系,師兄D心態好。我一直有想養,但就是怕照顧不好,所以一直未有。不過今日看到師兄這麼多,也是讓人心滿意足。
牛头阿公 發表於 3-10-2015 01:16
系,師兄D心態好。我一直有想養,但就是怕照顧不好,所以一直未有。不過今日看到師兄這麼多,也 ...

多謝支持!10日后...會再拜訪師父,到時吾知有幾多小朋友,等更我呢?
嘩!最後果隻坐牛果隻好靚
呢到仲叫美式足球隊咩..軍隊都黎緊
芭蕉仔 發表於 3-10-2015 01:51
嘩!最後果隻坐牛果隻好靚
呢到仲叫美式足球隊咩..軍隊都黎緊 ...

多多謝支持!多謝欣賞!請得多,緣份姐!   去到有乜請也!   心態分享為主
gmg168888 發表於 3-10-2015 01:42
多謝支持!10日后...會再拜訪師父,到時吾知有幾多小朋友,等更我呢?{:1_218: ...

可以組一個小壇了,我覺得是蠻好的,哈哈哈
gmg168888 發表於 2-10-2015 21:57
牛兄!分開兩三次影   同   一次過   有咩吾同?吾明?     有無幫d 仔逐個逐個改名? ...

分開d post 可以逐個逐個小朋友慢慢咁討論下吖嘛

撞鬼囉, 我老虎蟹都吾會同你去 龍婆炎間廟 話時話, gmg兄你吾係諗住仲請古曼童 ar ma