新會員登記
搜索
樓主: gmg168888

[其他/冠蘭] 龍婆yam/炎..結緣牌

guyguy 發表於 30-9-2015 20:17
龍婆炎師父好好架,佢親手結緣了2塊牌比我

師兄!我記得你!有機會,多D去拜訪下師父啦!儲多D牌!我儲左4.5款喇..超過10塊....等你爬我頭![[講笑]]
gmg168888 發表於 30-9-2015 20:58
師兄!我記得你!有機會,多D去拜訪下師父啦!儲多D牌!我儲左4.5款喇{:1_2 ...

咁 gmg兄有無請師父的古曼童呢
請問塊牌的正面是什麼法相呢
小小牛 發表於 30-9-2015 21:25

牛兄!....有呀!..正面是什麼法相呢?   我都吾知呀!
gmg168888 發表於 30-9-2015 20:58
師兄!我記得你!有機會,多D去拜訪下師父啦!儲多D牌!我儲左4.5款喇{:1_2 ...

我薯仔一名,大大趕唔到咁快追到你

評分

查看全部評分

小小牛 發表於 30-9-2015 21:25

牛兄似乎好有興趣對古曼,之前問完我又問gmg
guyguy 發表於 30-9-2015 21:47
我薯仔一名,大大趕唔到咁快追到你

講笑!師兄!記得多做善行!先至對得住..師父!....整張相!....勾引下你先...哈哈哈哈哈!
gmg168888 發表於 30-9-2015 21:58
講笑!師兄!記得多做善行!先至對得住..師父!....整張相!....勾引下你先...哈哈哈哈哈!
...

好想要呀,出年我會去,希望仲有啦
guyguy 發表於 30-9-2015 22:11
好想要呀,出年我會去,希望仲有啦

師兄!想要乜要野板?   銀板..出1723   銅板...出10495    小弟訂左D   小弟月中到廟!吾知出左味?
有缘见到师傅 有缘得到师傅结缘佛牌聖物 你D人缘超好