新會員登記
搜索
樓主: PrimaLaw@FB

[分享] 關於邪術偷運

我第一眼睇標題以為係可用邪術偷運(走私)咁利害
甘Q恐怖????
goronfan 發表於 2-10-2015 14:45

師兄嘅想像力真係豐富如果係真一定有更多人供陰、行邪術
goronfan 發表於 2-10-2015 14:45

如果有叮噹隨意門,應該可以.
在大陸試過一次幾年前仲未帯牌,真係要小心! 系一間食店一個女人睇過初事睇下相問下事無乜野!點知一過關忽然唔舒服面青兼頭雲係下車度休息左陣兂無事?有可能身體有事但都唔知乜事?之後果一兩年極黒可能我對号入座吧亦不知怎求證?純分享
jack888 發表於 3-10-2015 02:02
在大陸試過一次幾年前仲未帯牌,真係要小心! 系一間食店一個女人睇過初事睇下相問下事無乜野!點知一過關忽然 ...

已經講過,好多呢類江湖術士會養鬼,揾鬼幫手查事,等你覺得佢好靈返去揾佢,有d重會特登放鬼黎搞你,等你再去揾佢做法事,斬一大筆!
PrimaLaw@FB 發表於 3-10-2015 11:05
已經講過,好多呢類江湖術士會養鬼,揾鬼幫手查事,等你覺得佢好靈返去揾佢,有d重會特登放鬼黎搞你,等 ...

一D都唔靈唔準,有無揾鬼搞我就唔知,可能另有居心,個女人長期系果度揾食
jack888 發表於 3-10-2015 12:23
一D都唔靈唔準,有無揾鬼搞我就唔知,可能另有居心,個女人長期系果度揾食

迷暈黨,噴一口煙、或比一樣東西你嗅,之後就會迷迷糊糊,騙走你身上的錢、或帶你去㩒提款機、有些托稱有生意介紹,引你上去賭錢,當然是天仙局,請君入甕!(香港間中會有。)

最嚴重的單身去紅燈區流連,就會被人看中的話,會被美男美女勾搭,迷迷糊糊去了酒店,醒了睡在浴缸內,身體唔見咗某個值錢器官。(大陸有集團操控黑市買賣器官)