新會員登記
搜索
樓主: gmg168888

[佛壇] 龍婆謙佛祖 十 小小佛壇

師兄!多謝欣賞!打公仔小心比板主扣分呀!
gmg168888 發表於 27-9-2015 22:42
d 魯士像全部都係原廟請?...不一定!....頭先講過!有龍婆對聖物睇得好淡.....或者....其他廟 ...

我覺得你吾好信, 應該有d 問題, 不如交俾我處理 講笑 既然係 師父親口說, 咁當然可信 la, 出家人不會妄語嘛 咁 gmg兄d 魯士像都幾珍貴喎
小小牛 發表於 28-9-2015 14:16
我覺得你吾好信, 應該有d 問題, 不如交俾我處理  講笑  既然係 師父親口說, 咁當然可 ...

D魯士...系師父架!牛牛
gmg168888 發表於 28-9-2015 16:23
D魯士...系師父架!牛牛

gmg兄,係 師父嘅都可結緣俾人嘅,只要吾好收錢就得喇 講笑啫,其實就算你送俾我都只能放係床下底
小小牛 發表於 28-9-2015 21:36
gmg兄,係 師父嘅都可結緣俾人嘅,只要吾好收錢就得喇 講笑啫,其實就算你送俾我都只能放係床下 ...

哈哈哈哈!同呢位師父點解禁投緣...就真系師父從來吾同我講錢.....當然自已都吾好老土啦
gmg168888 發表於 28-9-2015 21:54
哈哈哈哈!同呢位師父點解禁投緣...就真系師父從來吾同我講錢.....當然自已都吾好老土 ...

gmg兄誠心的回報啫 講錢就真係貴, 我想請個 龍婆駕龍的虎頭魯士供奉型, 唉, 好很貴