新會員登記
搜索
樓主: MaMayipYip@FB

[求教] 戴了蝴蝶佛牌人緣運改善了...但每周一災禍發生

kalvin 發表於 18-9-2015 19:51
恭喜你,債主主動找上門討債啊!還清就好快冇事!有因就有果,一面鏡子反射回來, 當初的業,今天承受扺 ...

當成習慣? 真係無命頂..,,
ching123 發表於 18-9-2015 19:50
幾年前已聽聞過戴古巴傑,,師父的牌,
初期運係會好沉先,睇下樓主你頂吾頂到,
同埋近年蝴蝶牌在廣州已有 ...

我都係經熟人介紹先去請,可能我們沒有緣份吧
MaMayipYip@FB 發表於 18-9-2015 20:33
當成習慣? 真係無命頂..,,

痛苦也要渡過、開心也是渡過,為何不用開心意境去渡過呢?但佷多人今世選擇逃避,債始終未還完,下一世又再繼續還。由零開始了,何苦呢?
MaMayipYip@FB 發表於 18-9-2015 15:29
因為我都係初戴,請教一下蝴蝶應該是有何效用? 我真的不知如何是好.

蝴蝶牌係主人緣,但首先你確定你個塊是真的蝴蝶牌嗎,是早期還是近期的作品呢
頭像被屏蔽
師姐,妳帶塊飾物,當然幫吾到妳啦
好好地帶塊正路點的佛牌,如崇廸,藥師佛等等
都係會好,還有多做功德迴向
塊蝴蝶牌,當算了
去慈善拍賣區睇睇啦,那裡大把好佛牌
MaMayipYip@FB 發表於 18-9-2015 15:37
其實我知道,信佛就自然有做公德之心, 說真的我只是會無啦啦都會遇上黑禍. 食食下飯都會俾隔離枱個女人大 ...

睇來你個塊都似係假牌多

師姐可以試下坤平和人緣鳥吖
亞特蘭提斯 發表於 18-9-2015 18:07
咁你下次避開象神同蝴蝶 最好避埋婆羅門教既天神護法
我自己一帶象神就出事 命格唔夾
...

由有公信力的人講戴牌的經驗是最好的了
小小牛 發表於 18-9-2015 21:54
師姐可以試下坤平和人緣鳥吖

牛師兄之前都講過其實就算係真蝴蝶+未商業化變質之前,蝴蝶其實都只係幫到異性緣,普通人緣、生意客緣都唔得,更加唔好講避險、招財,咁點解當初蝴蝶會爆紅嘅?
早幾年喺街撞返個中學同學喺街做寬頻sales,男仔黎!見佢條頸有條紅繩(戴玉果啲),問佢戴左啲咩喺頸?佢拎左塊蝶牌俾我睇,我果陣都好耐冇戴牌,所以都冇深究。。。但果陣都係蝶牌既中期!我覺得都係牌舖sale佢