新會員登記
搜索
樓主: MaMayipYip@FB

[求教] 戴了蝴蝶佛牌人緣運改善了...但每周一災禍發生

亞特蘭提斯 發表於 18-9-2015 15:39
你願意用不同的的災難 換取在公司不俾人罵嗎?

所以我想知道咩佛牌適合自己

就算我話你聽邊個岩你,你都唔好信我,要自己睇,要知道你行出牌舖,佢地一定會話呢個岩你果個岩你,到時你就用好多錢請左一推牌了

知道自己需要咩野,就易搵資料啦,睇左之後有問題再問
danielchung 發表於 18-9-2015 16:00
就算我話你聽邊個岩你,你都唔好信我,要自己睇,要知道你行出牌舖,佢地一定會話呢個岩你果個岩你,到時 ...

請教一下可以從那一個討論可以看到?
MaMayipYip@FB 發表於 18-9-2015 15:58
所以我想知道咩佛牌適合自己

我反而想知道 你件蝴蝶背面是什麼?
將個牌post上黎睇吓,等大家幫忙揾出原因。
亞特蘭提斯 發表於 18-9-2015 16:55
我反而想知道 你件蝴蝶背面是什麼?

象神, 符通,寶石
師姐!揾[帶]..佛牌....講自已心水,眼緣![[正牌]]

我最近喺朋友度見到一堆蝴蝶牌,個樣好肉酸,講真似假嘢,打聽之下,原來兩、三年前,佢老闆見蝴蝶牌興,好多人黎揾,專程上蝴蝶廟度請近黎,仲包埋銀殼,結果到依家都冇人要。佢話當時果堆牌係古巴傑士那親手喺入面攞出黎,推薦佢地請㗎! 我心諗要搵錢都唔好咁過份,制作得好d呀!
[我相信佢講嘅說話,因為我識咗佢幾年,大家無利害衝突,佢知我自己上廟請牌,從來唔會幫襯佢,佢更加知我一定唔請蝴蝶。]