新會員登記
搜索
樓主: luiho

[投訢] 不明分享帖俾人鬧pk

各位師兄好。
葉,係自己種嘅!

你唔啱啦!係度放毒!又多又正又靚!
無咩點解嘅,睇你個名唔順眼囉~
多謝師兄分享。
LarryNg@FB 發表於 17-9-2015 22:41
哈哈哈哈...   有D  "PK"事件好似又冇咁悶,,,平時真係好悶
其實PK又可以很多意思,,維基可以搵到,, ...

我pk有乜所謂,唔好係人地分享,出售區,睇咩地方講咩話啦,好似虎兄話有人去到廟度請牌,唔該收下口唔好粗口,厠所保持乾淨,有番d公德心就verygood
Marron 發表於 17-9-2015 22:51
各位師兄好。
葉,係自己種嘅!

俾你慰直完好番好多,爽到呀
師兄個龍婆坤2530咁正,我响街睇到都差d 就pk喇!可能人地真係p左k咪留個言囉!
嘩.....佢太直接了
LarryNg@FB 發表於 17-9-2015 22:41
哈哈哈哈...   有D  "PK"事件好似又冇咁悶,,,平時真係好悶
其實PK又可以很多意思,,維基可以搵到,, ...

我有努力過,人家唔領http://www.unitehk.com/forum.php ... page%3D1&page=3
tako 發表於 17-9-2015 23:18
師兄個龍婆坤2530咁正,我响街睇到都差d 就pk喇!可能人地真係p左k咪留個言囉! ...

有心搵點會冇,我今年先開始戴牌都搵到
luiho 發表於 17-9-2015 23:25
有心搵點會冇,我今年先開始戴牌都搵到

係!有心搵會搵到!
tako 發表於 17-9-2015 23:35
係!有心搵會搵到!

不過好似又升左
TvT~~都知會升不過比想像中快左小小!我朋友幫我搵緊個龍婆坤2536白肉坤平希望搵到唔喇!

補充內容 (17-9-2015 23:45):
唔太貴喇