新會員登記
搜索
查看: 2074|回復: 23

[坤平] 黎緊諗住甘樣配搭

龍婆沙礦系列

其實塊牌到以家都未證實係咪龍婆沙礦2546系列坤平大模,
但黎緊個配搭就諗住2符珠1坤平,

**2548果粒必打/七龍佛符珠圖片來自網上**
我果粒幾個月前放低左去比人地配殼到以家都未得閒去拎

而另外黑色果粒係早前同權師兄請既
龍婆沙礦完寂100天 紀念版符珠
http://www.unitehk.com/forum.php?mod=viewthread&tid=44565&page=2#pid904406

所以正確黎講呢粒都吾算係龍婆沙礦出既符珠

分享完畢,師兄師姐可以比d意見

評分

查看全部評分

頭像被屏蔽
我都好喜歡沙礦......慢慢請番2530...2538.....2543坤平了
帶得舒服就得喇!
杏壇浪子 發表於 17-9-2015 19:15
我都好喜歡沙礦......慢慢請番2530...2538.....2543坤平了

我仲未證實到塊牌既出處呀。。
因為我睇返unite網上圖監吾見有呢塊
同埋大模黎。。未見過大模下面會有個女人係到。。
gmg168888 發表於 17-9-2015 19:19
帶得舒服就得喇!

都係
係驚自己人生第一塊坤平係假牌姐
因為係朋友係泰國幫我請 佢無咩佛牌知識
頭像被屏蔽
芭蕉仔 發表於 17-9-2015 19:32
我仲未證實到塊牌既出處呀。。
因為我睇返unite網上圖監吾見有呢塊
同埋大模黎。。未見過大模下面會有個 ...

係喎,,,,,,,,,,,,,,快些認證下
非常好
杏壇浪子 發表於 17-9-2015 19:40
係喎,,,,,,,,,,,,,,快些認證下

吾識認證

呢塊坤平都要換殼
師兄你呢塊坤平好似沙礦圓寂後出