新會員登記
搜索
樓主: PrimaLaw@FB

[其他/冠蘭] 工作上嘅神奇變化

頭像被屏蔽
kalvin 發表於 19-9-2015 01:43
發揮超咇小宇宙一樣

哈哈
神龍猜 發表於 18-9-2015 18:36
牛師兄,你都識好多資深牌友喎,你每次講完啲野都靈驗,好似你今日講四面神丫,我試過幾尊都感受唔到!但 ...

恭喜 神龍猜兄同澤度今天神夾到喎
TC888 發表於 18-9-2015 17:07
你又知我有屈當4,咁神通廣大不過我冇二期。沒得比較不如你借比我半年時間睇下夾唔夾我牙#h ...

你問屈當四所以我以為你有咋 吾好意思, 我一塊屈當四面神都沒有請的, 攞上手睇就有
PrimaLaw@FB 發表於 18-9-2015 16:26
牛師兄,屈當四面神小立尊唔一般㗎,你唔好話俾人知(講笑遮)

我親自係曼谷四面神許願,希望請到四面神佛 ...

Prima師姐, 你嘅個案好難作得準o架喎, 等於一些人帶塊幾十蚊係寺廟請嘅普通過吾普通嘅牌, 都可以帶到好順, 但這只限於佢個人, 其他人就未必得一樣
杏壇浪子 發表於 18-9-2015 14:31
明白曬。。我記在心中的。。。我最怕四爺唔彩我而已

四爺吾睬你, 有女睬你咪得囉
小小牛 發表於 19-9-2015 10:48
你問屈當四所以我以為你有咋  吾好意思, 我一塊屈當四面神都沒有請的, 攞上手睇就有
...

你冇屈當四面神,或者有許多不同四面神牌呢
頭像被屏蔽
小小牛 發表於 19-9-2015 10:53
四爺吾睬你, 有女睬你咪得囉

哈哈。。圈子細。。好難有
TC888 發表於 19-9-2015 11:49
你冇屈當四面神,或者有許多不同四面神牌呢

當然有很多四面神牌, 不過我比喜歡天神小立尊, 所以無請過四面神牌, 除咗一塊 龍婆滿師父自身牌后面是四面神法相的
杏壇浪子 發表於 19-9-2015 13:33
哈哈。。圈子細。。好難有

努力工作揾多d 錢 la, 有錢自然有女睬你o架喇
頭像被屏蔽
小小牛 發表於 19-9-2015 14:08
努力工作揾多d 錢 la, 有錢自然有女睬你o架喇

係呀努力