新會員登記
搜索
樓主: PrimaLaw@FB

[其他/冠蘭] 工作上嘅神奇變化

頭像被屏蔽
小小牛 發表於 18-9-2015 14:21
歪理來o架, 學乜鬼吖

這樣
杏壇浪子 發表於 17-9-2015 19:36
屈當一慢慢興趣大了

浪子兄, 老實講吖, 如果你第日做咗地盤判頭, 荷包水浸咯, 咪請塊屈當一玩下囉, 如果吾係, 勸你請塊屈當二已經 ok 的了我之前都有同你講過, 如果你同四面神夾, 有緣, 佢肯睬你就會睬你, 最多帶塊接收天線好d 嘅牌讓四面神易d 關照到你 如果吾係, 就算你花二萬幾銀請塊靚仔屈當一, 四爺都一樣吾會睬你的
頭像被屏蔽
小小牛 發表於 18-9-2015 14:27
浪子兄, 老實講吖, 如果你第日做咗地盤判頭, 荷包水浸咯, 咪請塊屈當一玩下囉, 如果吾係, 勸你請塊屈當二 ...

明白曬。。我記在心中的。。。我最怕四爺唔彩我而已
神龍猜 發表於 17-9-2015 21:15
牛兄好似都有好多牌下

神龍猜兄, 我吾係有好多牌咋, 只係識得一些資深牌友, 係佢地身上學番來而已
小小牛 發表於 18-9-2015 14:03
TC888兄, 屈當二之后的牌, 都是比較一般, 如果你有屈當4, 不妨和平平地的屈當二比較一下
...

牛師兄,屈當四面神小立尊唔一般㗎,你唔好話俾人知(講笑遮)

我親自係曼谷四面神許願,希望請到四面神佛牌,然後過咗幾個月突然機緣巧合之下請到㗎!

效果非一般呀!
小小牛 發表於 18-9-2015 14:03
TC888兄, 屈當二之后的牌, 都是比較一般, 如果你有屈當4, 不妨和平平地的屈當二比較一下
...

你又知我有屈當4,咁神通廣大不過我冇二期。沒得比較不如你借比我半年時間睇下夾唔夾我牙
杏壇浪子 發表於 18-9-2015 14:31
明白曬。。我記在心中的。。。我最怕四爺唔彩我而已

我都怕...不過繼續做善事 一定會好的
小小牛 發表於 18-9-2015 14:47
神龍猜兄, 我吾係有好多牌咋, 只係識得一些資深牌友, 係佢地身上學番來而已
...

牛師兄,你都識好多資深牌友喎,你每次講完啲野都靈驗,好似你今日講四面神丫,我試過幾尊都感受唔到!但試澤度金呢,試5尊,有兩尊係有感應!而且仲係試戴既頭一兩日就成願
頭像被屏蔽
chunjai188 發表於 18-9-2015 17:34
我都怕...不過繼續做善事 一定會好的

對。。做善事多帶動個牌都好
發揮超咇小宇宙一樣