新會員登記
搜索
樓主: PrimaLaw@FB

[其他/冠蘭] 工作上嘅神奇變化

PrimaLaw@FB 發表於 17-9-2015 17:49
唔會,百分百正牌一定唔會(正法開光靈異聖物我唔敢包),我戴四面神+坤平+南帕亞+師傅自身+藥師佛都無事呀 ...

C姐,我全部都是正牌
頭像被屏蔽
timtim123 發表於 17-9-2015 07:51
屈當二都非常好的牌,我戴過也非常順。

我都想請了
頭像被屏蔽
小小牛 發表於 17-9-2015 11:14
呵呵, 這是一個好有爭議性的問題  以我自己個人的經驗, 如果你絕對相信 佛陀的教法, 一塊佛牌都 ...

學到野
頭像被屏蔽
小小牛 發表於 17-9-2015 14:20
根據一些師兄的感應, 屈當一同屈當二的能量場差吾多, 至於屈當三, 我從來都無問過, 所以答你吾到  如 ...

屈當一慢慢興趣大了
頭像被屏蔽
TC888 發表於 17-9-2015 17:14
仲有牛兄,請教如果三個牌不同師父又不同功能(如崇笛,坤平,四面神)一齊戴,會不會撞磁場?我最擔憂會 ...

唔會.........各有各功能
小小牛 發表於 17-9-2015 10:45
如果你同四面神夾的話, 帶一塊/尊就已經足夠  如果你喜歡的四面神吾止一塊/尊, 又或者有人能夠 ...

牛兄好似都有好多牌下
頭像被屏蔽
神龍猜 發表於 17-9-2015 21:15
牛兄好似都有好多牌下

佢大把貨收收埋埋
TC888 發表於 17-9-2015 14:35
牛兄,咁屈當4呢?屈當4好小有人提過,係未冇靈驗過?

TC888兄, 屈當二之后的牌, 都是比較一般, 如果你有屈當4, 不妨和平平地的屈當二比較一下
TC888 發表於 17-9-2015 17:14
仲有牛兄,請教如果三個牌不同師父又不同功能(如崇笛,坤平,四面神)一齊戴,會不會撞磁場?我最擔憂會 ...

TC888兄, 一般來講, 只要是正牌, 這三塊法相的牌不會有相撞的 請放心

歪理來o架, 學乜鬼吖