新會員登記
搜索
樓主: 亞特蘭提斯

[討論] 佛牌界冰河時代

TAISIN 發表於 28-9-2015 11:18
呢排工作多了,放工又倦...
所以都係每日簽到呃下分就算...

工作多了有無加薪呀 LP Eaum 寫瑪這期牌大概十一月會出, 到時通知你, 希望你到時留意到 la
亞特蘭提斯 發表於 28-9-2015 11:20
我行親都唔舒服 好有壓迫感 雖然冷氣好涼 但我就覺得全身好滾動(rock and roll?) 可能我有剌符係 ...

咩之堡同信和都係咁 有朋友話信和會用大鬼迷人

等陰人買野 真假就唔知 反正無興趣~
其實係咪真係去到冰河時間咁誇張呢.....?
其實都岩既,話哂牌商都係近呢2-3年先開始係香港流行,近呢1年入面更加係要用"誇張"呢個字眼,
雖然吾知道點解佛牌會突然之間係香港甘流行當飾物戴(肯定有d o靚仔o靚妹當裝飾品),
但呢個開業速度真係快得驚人,係時候黎個冰河時代,洗一洗牌,

話說我好耐無行過旺角,我早排生日班朋友幫我慶祝,因為果陣佢地仲未到,我就去行下,
行經chic x堡..比我以前行過既時候再多出幾間..仲要見到有陰牌既存在,,亦都有牌商話某某鋪果間既鋪係假既(無從考究),

再之前果次同女朋友去行window shopping下,點知女朋友同我講蝴蝶牌好靚好中意,
果下個人即刻彈起左同佢講叫佢吾好成日睇埋d垃圾,點知佢話甘我係女仔黎架嘛,緊係睇呢d顏色鮮艷架拉,我又吾識其他牌,剩係覺得呢d好靚,
之後同佢解釋返以家大多數蝴蝶牌係用黎呃o靚妹/大陸人,迎合佢地既市場先出既,佢先話甘戴黎都無意思拉呢d

真心好多牌商真係為左賺錢而欺騙消費者,先講塊牌話有乜用可以幫到你d咩,
之後再話呢個價錢其實就已經好平,有專人係泰國供請返黎仲要配埋個靚殼,
再話呢個牌之後升值機會都好大,個師傅好有名氣等等既說話,最後個消費者當然就比牌商既甜言蜜語矇騙過去。

所以非常支持牌商門大洗牌
小小牛 發表於 28-9-2015 13:56
工作多了有無加薪呀  LP Eaum 寫瑪這期牌大概十一月會出, 到時通知你, 希望你到時留意到 la {:4_ ...

留錢買iphone...
小小牛 發表於 28-9-2015 13:56
工作多了有無加薪呀  LP Eaum 寫瑪這期牌大概十一月會出, 到時通知你, 希望你到時留意到 la {:4_ ...

點樣可以成為鉑金會員的?

評分

查看全部評分

TAISIN 發表於 28-9-2015 22:02
點樣可以成為鉑金會員的?

吹多D水,有貼你就回,唔洗几日你就會白過白金

評分

查看全部評分

M-CJ 發表於 28-9-2015 22:23
吹多D水,有貼你就回,唔洗几日你就會白過白金

我不為吹水而吹水

評分