新會員登記
搜索
樓主: xyz

[分享] 回應帶佛牌帶多少和價錢

luiho 發表於 16-9-2015 00:45
樓主d咁既人請牌黎賭錢既,我好睇佢唔起,佛牌唔係咁用

凡事都有因果, 希望佢有一日會明白佛牌真正意義

如何改變自身命運?分享個人經驗

各施各法,命裏有時終需有,命裏無時莫強求,

因為冇福布,就算空等一生何來有運到?
JimJan@FB 發表於 16-9-2015 00:47
凡事都有因果, 希望佢有一日會明白佛牌真正意義

佢依家痴痴呆呆咁咪果囉
kalvin 發表於 16-9-2015 00:48
如何改變自身命運?分享個人經驗

各施各法,命裏有時終需有,命裏無時莫強求,[/ba ...

見條友咁既格,有運都行完啦
luiho 發表於 16-9-2015 00:48
佢依家痴痴呆呆咁咪果囉

咁就佢自己先知lu~
JimJan@FB 發表於 16-9-2015 00:52
咁就佢自己先知lu~

一個做左幾年既會員問呢dhttp://www.unitehk.com/forum.php ... 67&page=1#pid869099
唔係智障既係乜?

Xyz師兄,你咁講野就真係唔係好妥!

呢度有人誤導你話戴牌後會中獎?有人話戴牌後會有條女俾你?有層樓俾你?

你點會認為人家分享戴牌感受/介紹佛牌就係誤導?
我明喇,原來師兄覺得出面啲牌舖連佛牌年份都講唔出,價錢仲係呢度既兩三倍!咁樣就唔誤導?

師兄,睇過你啲舊帖,你年紀都唔細!做人唔應該退步的!

評分

查看全部評分

神龍猜 發表於 16-9-2015 01:29

呢度有人誤導你話戴牌後會中獎?有人話戴牌後會有條女俾你?有層樓俾你?

咪係囉,分享下牌姐,講到發生咩事都關牌商,牌鋪事,仲要開post話人分享唔岩,誤導人,論壇有個痴線佬咁搞法下次邊個肯分享

評分

查看全部評分

其實一般正常人請牌,一開始只會以平實價請d入門版佛牌,等到有感應、有靈驗事蹟,即證實係夾,至會一級級請上去。

評分

查看全部評分

神龍猜 發表於 16-9-2015 01:29

最離譜既係分享既又鬧,多謝幫手既人都鬧,unite你xyz玩哂咩