新會員登記
搜索
樓主: xyz

[分享] 回應帶佛牌帶多少和價錢

頭像被屏蔽
其實戴佛是求安心,有助力幫助自己和家人,自己戴過好和其他朋友師兄分享佩戴心得也是很正常,但佛牌的價值高低我個人認為不一定能代表什麼,我個人觉得自己努力放在第一位,有缘供請到自己心愛而又戴得好的就要好好真惜,戴得好最好就去做点善事去回報社會上有需要的人和供僧捐廟等活動,福報自己來

評分

查看全部評分

每個人的感受和感覺都唔一樣,例如一名醫生把病人醫好都,有些病人都會多謝醫生啦!
當然賣牌的X哥未必有咁偉大,好似求人一命咁,但我相信發帖的人都是有感而發,並唔似你咁浪費一日時間去諗人點賺錢囉!!正如你都識得"感謝四面神今年幫助"啦!!!
你有感恩之心就可以,其他人唔可以有嗎?
我個人認為樓主你的思維好有問題,因為你都唔係第一次出呢啲九唔搭八既帖呀啦!!

溫馨提示:病向淺中醫

評分

查看全部評分

好在正常人仲好多,幾驚得我一個
luiho 發表於 15-9-2015 02:26
好在正常人仲好多,幾驚得我一個

放心,我地都係正常智慧的人
請到鍾意既牌多謝下人佢就開帖對號入座,我唔惹事不過我唔怕事囉
和諧和諧
頭像被屏蔽
請到自己喜歡的牌也開心呢。。。不過跟自己能力。。量力而為就可
對, 無需一定要請貴牌, 但如果別人有錢請得起貴牌, 亦無需指桑罵槐唷

評分

查看全部評分

頭像被屏蔽
L師兄,留的氣力多做善事,或者進修下都可以……
其實做幾多善事進修幾多使咩成日提住同話比人知吖....

評分

查看全部評分