新會員登記
搜索
樓主: kalvin

[組合] 九月九日神奇免費執寶的經歷

kalvin 發表於 12-9-2015 03:11
他反樸歸真了,只顧修密宗法,已經忘記上網.

你同佢咁fd,學唔少野
luiho 發表於 12-9-2015 03:14
你同佢咁fd,學唔少野

佢玩咗二十幾年,收埋好多好嘢,佢得閒就介紹我玩這個老牌,有阿贊多經粉.屈太連撐廟佛塔攞出來嘅.
呢個一帶有啲頭重重,但一陣就冇事,可能打通慧根.
IMG_4801 (2).JPG
IMG_4802 (2).JPG
kalvin 發表於 12-9-2015 03:27
佢玩咗二十幾年,收埋好多好嘢,佢得閒就介紹我玩這個老牌,有阿贊多經粉.屈太連撐廟佛塔攞出來嘅.
呢個一帶 ...

邊樹重有?
頭像被屏蔽
kalvin 發表於 12-9-2015 03:27
呢個一帶 ...

這個很不錯呢
kalvin 發表於 11-9-2015 14:17
咁要喺論壇宣傳下,和網站合作宣傳下,會員有折扣,而參與商店回佣幾個巴仙支持論壇經費,雙贏了,可能租 ...

吾係咁易呢, 香港吾同泰國, 香港d 牌商/賣牌嘅互相之間都鬥餐死, 而且很多賣牌的都吾方會喜歡 Unite 的
頭像被屏蔽
小小牛 發表於 12-9-2015 14:36
吾係咁易呢, 香港吾同泰國, 香港d 牌商/賣牌嘅互相之間都鬥餐死, 而且很多賣牌的都吾方會喜歡 Unite 的 { ...

外面的世界很無奈
PrimaLaw@FB 發表於 11-9-2015 15:36
果度係好多陰牌,至於價錢問題,我覺得其實係睇你識唔識,如果好似你咁嘅行家,應該唔敢亂開價哇! ...

個d 牌舖識我係老鼠, 有次係個度見間牌舖個老細戴住塊派更也泥漿肉, 包住個普通防水殼, 多口問句, 開價一萬, 個時同 權哥請都只係幾千蚊搞掂 其實只要你來咗 Unite, 或者認識到真係熟悉佛牌的泰國人, 請牌一定平過香港d 佛牌舖, 同埋很多 fb 的賣牌人
PrimaLaw@FB 發表於 11-9-2015 15:44
我經常去果度,係去買頸繩同埋扣咋,請牌我唔敢,連入去睇都唔敢。

有一次,我同朋友仲有佢嘅同事一齊去 ...

係陰到無朋友
神龍猜 發表於 11-9-2015 17:52
百及唔係話唔好,但係佢好多廣告費要俾,所以我未喺佢度請過牌!

佢係有一班消費力高既熟客既

百及嘅價錢就吾方會平o架喇, 話哂人地都要俾舖租人工 我差d 都同百及請牌的了, 不過係最后個一秒發現到 Unite 同埋百及有一樣嘢吾好嘅係係咁吹捧沙馬公, 講到沙馬公係全球惟一信得過嘅驗牌機構, 但當佢地賣一d 出吾到沙馬公證書/比賽證書時, 就要d 客信佢地嘅老字號了
神龍猜 發表於 11-9-2015 18:11
其實喺度講都唔係問題既,呢個壇係打擊神棍老千

點解要講十萬個小心呢

三萬幾蚊嘅派更也, 咩版本先