新會員登記
搜索
樓主: kalvin

[組合] 九月九日神奇免費執寶的經歷

神龍猜 發表於 11-9-2015 18:11
其實喺度講都唔係問題既,呢個壇係打擊神棍老千

點解要講十萬個小心呢

「用一些泰國牌店自己發既証書講成係‘沙馬公比賽證書」!

我無上facebook,但係知道果男人係泰國pantip自己有鋪/公司㗎喎,唔會係自己鋪頭出㗎嘛?
咁就唔知係咪佢間牌舖自己出喇佢就冇講,可能性應該不大

因為佢搞到人,所以人地就搵左佢喺泰國既朋友了解證書既來源,最後搵到係一間泰國牌舖自己出既

我只相信:人過中年受後天自作業影響,已定形,正所謂相由心生,和看成績表一樣反映,如果面相,氣場,行為等等,已比我知道他是怎樣的人,至於他對我說什麼,已並不重要.
貪嗔癡好易令人腐化,望早日遠離顛倒夢想.
kalvin 發表於 11-9-2015 18:56
我只相信:人過中年受後天自作業影響,已定形,正所謂相由心生,和看成績表一樣反映,如果面相,氣場,行為等等,已 ...

原來師兄曾經揾過佢想請牌,我見過佢一、兩次,但佢對我又冇乜嘢,可能知道我會自己去泰國上廟請,所以無乜表示!
PrimaLaw@FB 發表於 11-9-2015 19:15
原來師兄曾經揾過佢想請牌,我見過佢一、兩次,但佢對我又冇乜嘢,可能知道我會自己去泰國上廟請,所以無 ...

我只交談一兩句,完全冇乜feel要喺佢果度買牌,可能感受唔到慈悲之心的関係,如果佢用嚟做善事,冇所謂當結個善緣.好似最多買本書睇$100本咋.
頭像被屏蔽
我都係呢度搵師兄請牌多
小小牛 發表於 11-9-2015 14:05
我地 Unite 都有個 織女和 包膠森喎, 仲價錢相宜添, 請多多幫襯

點先揾到佢哋?價錢點相宜法?
luiho 發表於 11-9-2015 14:14
之前係牌鋪撞到,當時我戴屈當一+扑叻珠,佢個fd好堅,泰國,密宗咩都識,一眼就知邊d假邊d好野,大開眼界,我認得 ...

相遇就是緣份.

我覺得你2兄弟應該用埋同一個ac,你似我講個個通天饒,之前就佢分享力泥
luiho 發表於 12-9-2015 03:04
我覺得你2兄弟應該用埋同一個ac,你似我講個個通天饒,之前就佢分享力泥

他反樸歸真了,只顧修密宗法,已經忘記上網.