新會員登記
搜索
樓主: kalvin

[組合] 九月九日神奇免費執寶的經歷

kalvin 發表於 11-9-2015 12:21
朋友介紹,本來想去西九龍中心三樓有間玉石店識織繩,下面果條用八條線織成一條,長度自選,$100仲有錢找,之 ...

我地 Unite 都有個 織女和 包膠森喎, 仲價錢相宜添, 請多多幫襯   
神龍猜 發表於 11-9-2015 12:42
多謝樓主經常分享

喺旺角X之堡上面,老板娘仲識織用繩包殼

個度除咗百及叫好d 之外, 係全部都要祝君好運
頭像被屏蔽
有運氣。。又執到寶
之前係牌鋪撞到,當時我戴屈當一+扑叻珠,佢個fd好堅,泰國,密宗咩都識,一眼就知邊d假邊d好野,大開眼界,我認得佢粒白欖4同多種力泥,佢個fd仲讚我屈當一好靚添
小小牛 發表於 11-9-2015 14:07

咁要喺論壇宣傳下,和網站合作宣傳下,會員有折扣,而參與商店回佣幾個巴仙支持論壇經費,雙贏了,可能租塲搞過佛牌展也不錯,諗嘢我天下無敵,做就無能為力!哈哈!
多謝樓主經常分享

有咩問題呀!pm講
小小牛 發表於 11-9-2015 14:07

果度係好多陰牌,至於價錢問題,我覺得其實係睇你識唔識,如果好似你咁嘅行家,應該唔敢亂開價哇!
多謝樓主經常分享

我經常去果度,係去買頸繩同埋扣咋,請牌我唔敢,連入去睇都唔敢。

有一次,我同朋友仲有佢嘅同事一齊去買頸繩,去到個商場一樓其中一間牌鋪(環境比較暗同有賣古曼衫),個同事去到門口已經唔肯入去話好頭暈,勁到無人有!
百及唔係話唔好,但係佢好多廣告費要俾,所以我未喺佢度請過牌!

佢係有一班消費力高既熟客既

其實喺度講都唔係問題既,呢個壇係打擊神棍老千

點解要講十萬個小心呢

其實有上開facebook既朋友都知道!

之前有牌友睇中左一個牌商自己戴既阿贊尊派更也,但個牌
商當然唔賣啦,於是個牌友就出去搵,搵中佢老公,佢老公就彈底人地個牌既版本黎抬高自己果個!仲賣到三萬幾蚊!

另外又在自己網頁,用一些泰國牌店自己發既証書講成係‘沙馬公比賽證書!!!!