新會員登記
搜索
樓主: timtim123

[已結緣] 捐錢修建佛塔 可得龍婆庵自身一尊12/9/2015 23:59:59

咦, 點解個連結已被刪除和審核中嘅
頭像被屏蔽
小小牛 發表於 9-9-2015 09:34
咦, 點解個連結已被刪除和審核中嘅

無呀,你点睇到删除咗呢,你試下落標啦。
timtim123 發表於 9-9-2015 10:22
無呀,你点睇到删除咗呢,你試下落標啦。

師兄, 聖物我不投標了, 請問可否直接捐錢呢
頭像被屏蔽
小小牛 發表於 9-9-2015 13:51
師兄, 聖物我不投標了, 請問可否直接捐錢呢

我見你已經捐咗啦,但可以再捐。
timtim123 發表於 9-9-2015 13:55
我見你已經捐咗啦,但可以再捐。

係咩, 我有捐錢這項目咩, 點解我無印象嘅 Anyway, 請 Tim兄告知銀行戶口號碼, 等我今次叫埋其他人再捐過先
小小牛 發表於 9-9-2015 14:00
係咩, 我有捐錢這項目咩, 點解我無印象嘅  Anyway, 請 Tim兄告知銀行戶口號碼, 等我今次叫埋其他人再 ...

下標:HSBC 065-7-027876

牛師兄,入完數都post入數纸上嚟,比版主點下數呀!
頭像被屏蔽
小小牛 發表於 9-9-2015 14:00
係咩, 我有捐錢這項目咩, 點解我無印象嘅  Anyway, 請 Tim兄告知銀行戶口號碼, 等我今次叫埋其他人再 ...

我意思係見你有在捐廟post捐錢,如果你唔係投我呢件牌,可以移步去其他post捐都可以,多謝師兄善心
kreta 發表於 9-9-2015 14:13
下標:HSBC 065-7-027876

牛師兄,入完數都post入數纸上嚟,比版主點下數呀! ...

Okok, 謝謝

下標:牛師兄,召集咗幾多位善心人呀?
kreta 發表於 11-9-2015 12:32
下標:牛師兄,召集咗幾多位善心人呀?

下標:Kreta兄, 暫時得一位咋, 仲要月尾先有錢過數 等我再努力下先, 不過有d 友, 剩係識戴牌, 但就無心供僧