新會員登記
搜索
樓主: kit123123

[討論] 萬念俱灰的新手請教各位師兄買人生第一塊佛牌

luiho 發表於 5-9-2015 23:54
試下"顛倒佛"

最近常聽到有關「顛倒佛」嘅介紹,師兄,你係咪有好介紹?
朋友,,你唔係需要佛牌,,係需要睇多D書
你有冇見過成功人士成日怨天怨地架
現今係人際關係既世界,,你冇人面,,冇知識,,你想順風順水呀就算你生得靚仔,,都要有老闆娘肯比機會你丫
最大獲係你知道自己有咩問題,而唔去檢討,,係到怨天怨地。
我同你講,,失敗絕對唔係成功之母,,因為失敗而唔去檢討修正只會繼續失敗,,同樣一的過程會帶來同一樣的結果,,所以只有檢討才是成功之母
佛牌係好既,,但唔係比你去逃避
可能語氣重了,唔係想鬧你,,係想你好

評分

查看全部評分

朋友, 李嘉誠都只係小學畢業咋
頭像被屏蔽
試下請塊戴下都好事既。。助力下。。幫你轉下運
我以前都係咁
試下做下義工,返下教會,識多d朋友,同多d人傾訢下,壙大生活圈子,心情會改變的
總之唔會咁大負能量

我戴佛牌都照返教會
多謝各位師兄抽空回覆
我其實都知道佛牌係幫助性質
最緊要都係自己心態
不過點都想試一試睇下效果會點

之前見到有師兄提到顛倒佛
唔知邊到有得試下呢
係香港邊間比較有信譽架
kit123123 發表於 6-9-2015 19:22
多謝各位師兄抽空回覆
我其實都知道佛牌係幫助性質
最緊要都係自己心態

去...慈拍區...留意下!....請牌....信自已..心水..眼緣   !大家繼續努力
頭像被屏蔽
加油
我可以建議你請坤平,不過當然都要自己努力把握機會啦,吾可以依賴哂佛牌,佛牌只係助力,因人而異,最緊要自己既心態,如果你成日怨天怨地,尊牌幾勁都好,都幫你吾到架
定d黎拉 係呢到會識到好多朋友
最緊要由新手小知識開始,慢慢溫下,1個星期煲熟佢
係吾係呢到請吾緊要,睇下自己有咩牌合眼緣又負擔到個供金先請,最緊要係正牌
當然都會建議新手去慈善拍賣區,同unite呢到請,始終呢到供金點都平過出面牌商好多