新會員登記
搜索
查看: 3573|回復: 38

[討論] 萬念俱灰的新手請教各位師兄買人生第一塊佛牌

各位師兄你地好,小弟係典型既人生失敗組......
無朋友,讀書唔掂,咩都唔識,番工賺錢少,每個禮拜都屈係屋企廢青一個。
人生完全沒希望,沒目標, 每日好似都係等緊幾時死咁
咁既情況已經好幾年,我真係唔想成世都係咁樣,但係又唔知可以點改變.....................

上個禮拜番工,無意間聽到同事講到佛牌可以轉運,就有想試試帶既諗法 , 揾揾下黎左呢度。
我想問各位有咩牌係適合我呢個新手,我真係咩都唔識怕會比人呃, 亦都唔知可以由邊到學起
希望有心人可以幫忙...........

十萬分感謝........

評分

查看全部評分

咁後生,吾好咁快認輸,讀番書啦,
佛牌係有助力,但都要靠自己努力!
師兄!你好!..首先..歡迎你!...令外....你講果D......無朋友,讀書唔掂,咩都唔識,番工賺錢少,.....等等等等等等....主要都要.....靠自已.....!佛力!因人而異!.....  想請牌的話...去慈拍區睇下
你夠我廢?我尾國,哈哈哈佛大學畢業,志願係番尼香港攞失業救濟金咋,
唔好咁灰,如果你唔肯做,無動力,大大個機會擺係你面前你都唔識捉住啦~佛牌唔係萬能,最終都係靠自己。
加油啦~
歡迎你嘅加入。
得閑嘅,係度爬下文先,請牌嘅野,唔洗急㗎!
新手我覺得應該由慈善區果度開始玩
佛牌的原意就係想提醒佩戴者多做善事

補充內容 (5-9-2015 23:14):
同埋你要有心理準備,預左你戴左佛牌之後,你所述既生活唔會有太大改變

評分

查看全部評分

認同樓上所有

有興趣,嚐好就有朋友啦

爬多d文先決定請咩牌,增強自信
試下"顛倒佛"
我以前黑過他十倍,黑足十年以上,我都可以改運,你都一定得嘅.