新會員登記
搜索
查看: 7899|回復: 52

[坤平] 龍船寺坤平~ 下集(人緣)

好喇! 返來寫埋個下集先……

D人話坤平對人緣好有幫助是真嘅,但其實又要分開兩方面嚟講:1) 外人點對你  2) 自己的表現

1) 外人:上星期六,我經過銅鑼灣時代廣場嘅Lane Crawfoxx,平時sales都唔會同我打招呼,果次竟然主動打招呼(果度係男裝部,而我是一個女仔)。
晚上喺屋企樓下間餐廳食飯,因為係假期間餐廳好多人,d侍應好忙,平常應該無乜人理我;但果晚侍應居然主動招呼仲提供餐巾 (平常落order都要㩒幾次鐘先有人)
仲有,搭巴士時,巴士司機竟然等埋我上車,但當時無其他乘客!

2) 自己:我發覺戴咗坤平之後,似乎對於自己嘅儀表、皮膚護理都注重咗。平時,缷妝用缷妝油,但唔知點解忽然想轉用天然橄欖油,之前都無諗過,當然用咗之後效果好理想! 至於其他方面有無改變暫時未feel到!

事實證明戴佛牌對佩戴者嘅氣場、思維係有影響,所以確定只帶正牌是很重要嘅!

評分

查看全部評分

Thx for sharing
第一次頭香
頭像被屏蔽
戴得好就赢晒,恭喜恭喜
我都認同坤平對個人係有一定影響,所以坤平我每日返工都係必帶既佛牌。
最緊要感覺良好
據聞天然冷壓椰子油都幾好
頭像被屏蔽
一定有影響的。。夾到自己就好牌
小小牛 發表於 29-8-2015 18:29
據聞天然冷壓椰子油都幾好

牛師兄,真識貨!!
頭像被屏蔽

牛兄應該是住家男