新會員登記
搜索
樓主: forvarin

[討論] 想戴佛牌戒手淫

杏壇浪子 發表於 21-8-2015 12:11
一開始覺得玩野味好重

你話我諗多都咁話

應潑佢
一星期六次
每日三嘢
空肚打
頭像被屏蔽
kreta 發表於 21-8-2015 12:22
你話我諗多都咁話

應潑佢

有咩可能大便時都打
小小牛 發表於 21-8-2015 09:57
人類是地球上一種不論身處何地, 何時, 何季節, 何種方式都可以進行性事的生物, 夠哂 special, 所以樓主這 ...

牛牛博士
kreta 發表於 21-8-2015 10:34
係呀牛師兄,露骨D有飲尿吔屎玩膠袋...

不過呢个post 係玩嘢多過吹水 ...

Kreta兄, 不論樓主係玩嘢又好, 真嘅分享提問又好, 其實都帶出咗一d 問題出來嘅 畢竟在這個性開放, 性泛濫的年代, 佛牌的效能在這方面的作用又係怎樣的呢, 都值得探討下的

師兄, 吾好咁叫我, 我會折福o架
小小牛 發表於 22-8-2015 10:18
Kreta兄, 不論樓主係玩嘢又好, 真嘅分享提問又好, 其實都帶出咗一d 問題出來嘅  畢竟在這個性開 ...

正經一下先
的確係咁,依家資訉發達不論互聯網好,apps 也好色情非常泛濫亦容易接觸,

青少年發育時期對性有好奇是必然嘅,

今早打開新聞apps 驚見( 其實好奇咩...),

一宗12-13歲男女童梯間性交被撞破最後被警方拘捕,
而同在現埸之另一男童,就將交歡過程用手機拍攝,

當然可以話依家性開放關你蛋治咩!

但作為成年人,作為父母無人想見到自己子女,家人係咁...

至於素未謀面朋友亦可加以正確指導,以人生經驗希望佢返回正軌,

合適年齡做合適嘅事,如果唔係點解全世界都有法例規管年齡呢?

至於佛牌效能方面,我反而唔上心.

評分

查看全部評分

頭像被屏蔽
kreta 發表於 22-8-2015 10:45
正經一下先
的確係咁,依家資訉發達不論互聯網好,apps 也好色情非常泛濫亦容易接觸,

依家風氣令人難接受
kreta 發表於 22-8-2015 10:45
正經一下先

我都有見到 e 單新聞 家長對子女的性教育十分重要, 吾可以完全依賴學校的
小小牛 發表於 22-8-2015 10:54
我都有見到 e 單新聞  家長對子女的性教育十分重要, 吾可以完全依賴學校的  
...

係呀牛師兄
小小牛 發表於 22-8-2015 10:20
師兄, 吾好咁叫我, 我會折福o架

唔係呱 咁就令到你折福我咪罪人