新會員登記
搜索
樓主: 杏壇浪子

[魂魄庸] 龍婆噩 2557 魂魄勇 夢啪間 少少分享

聽講有入x魂魄勇有咒語叫出來保護主人,唔知入法需5需要咒語?請教
C兄你請嗰兩尊好健碩,點解我係C兄請返來嗰尊瘦藤藤
牛头阿公 發表於 17-8-2015 18:16
原來係這樣嘛,其實無事吧,家中人應該唔知魂魄勇

龍婆噩這個魂魄勇的啟動程序都幾大陣像,屋企人吾瞭解的真係以為你吾知搞乜鬼怪
TC888 發表於 17-8-2015 21:02

用人手製的總有肥瘦長短的偏差,我其中一尊都係了了長長的
TC888 發表於 17-8-2015 20:42
補充C兄請教大家,平時晚上有冇咒語叫魂魄勇出來保護主人?thank

如果我無記錯,亞大話 龍婆噩這魂魄勇只要完成啟動程序即可,魂魄勇即會默默保護你,吾需要再以咒語 call 佢出來的
頭像被屏蔽
TC888 發表於 17-8-2015 20:55
聽講有入x魂魄勇有咒語叫出來保護主人,唔知入法需5需要咒語?請教 ...

可能要?
小小牛 發表於 17-8-2015 21:32
用人手製的總有肥瘦長短的偏差,我其中一尊都係了了長長的

睇見健碩都勁啲啦最好抓住AK47重勁

浪子兄,龍婆噩這魂魄勇在啟動程序時可許願的,可能你都知道,但記得吾好許希望魂魄勇幫你諸如溝女這些邪願喎
頭像被屏蔽
TC888 發表於 17-8-2015 21:02

我都係搵朋友請的。。外形幾可愛
小小牛 發表於 17-8-2015 21:36
如果我無記錯,亞大話 龍婆噩這魂魄勇只要完成啟動程序即可,魂魄勇即會默默保護你,吾需要再以咒語 call ...

明白哂thank牛兄