新會員登記
搜索
樓主: PrimaLaw@FB

[分享] 今日我去咗曼谷嘅佛牌 ……鑲佛牌殼

PrimaLaw@FB 發表於 16-8-2015 19:19
其他形狀銀殼都差唔多價錢,不過我就係鍾意呢個!

等師姐塊坤平嘅佩戴報告
小小牛 發表於 16-8-2015 22:17
無呀,我所有牌的殼都係交由香港牌商或者 Unite 的師兄攞去泰國代辦,泰國可謂平夾快,但係吾一定正{:4_4 ...

唔該師兄
多謝提供,下月到泰國問吓司機識唔識去先
小小牛 發表於 16-8-2015 22:19
等師姐塊坤平嘅佩戴報告

牛牛兄,誰是包膠森?可吾介紹下?香港包定泰國包?幾錢左右?
頭像被屏蔽
ching123 發表於 17-8-2015 22:06

師兄再次戴回佛牌了?加油

傳說可以徒手唔用工具打磨防膠,外號包膠森既版主森哥
小小牛 發表於 16-8-2015 22:17
無呀,我所有牌的殼都係交由香港牌商或者 Unite 的師兄攞去泰國代辦,泰國可謂平夾快,但係吾一定正{:4_4 ...

唯一既投訴就係呢位高人唔係日日o係鋪頭…
bosco2206 發表於 17-8-2015 16:55
多謝提供,下月到泰國問吓司機識唔識去先

好易去咋……

Pantip Plaza Ngamwongwan (พันธุ์ทิพย์ พลาซ่า งามวงศ์วาน)
英文地址: 69/21 Moo 2 Tambon Bang Khen Ngamwongwan, Muang Nonthaburi Nonthaburi 11000
泰文地址: 69/21 หมู่ 2 ถ.งามวงศ์วาน ต.บางเขน อ.เมืองนนทบุรี จ.นนทบุรี 11000
GPS:13.858008, 100.537150

如果由bts phaya thai打的去大約150銖。

Unite 一位版友, 香港人, 兼職包殼, 資料 pm 你
ShinHO@FB 發表於 18-8-2015 00:57
傳說可以徒手唔用工具打磨防膠,外號包膠森既版主森哥

包膠森 e + 已經缷下版主職務 la