新會員登記
搜索
樓主: watmai

死性不改的畜牲!

頭像被屏蔽
大家不客氣地咒駡他之餘 , 此人也是我們的導師 ,
有咩可以做 , 做後有咩後果 ...... 所以也""感恩""他今世
的錯誤示范 , 用來警醒自己
此人已經廣為泰國友人詬病,上月去泰國時,泰國朋友還有講此人亂來,看來註定在監獄度過餘生
watmai 發表於 15-8-2015 11:45
這次的受害人應該是40歳...這條友用法事呃蝦條已經有前科...想不到又再犯! 較早前好似有香港有某牌商請這隻 ...

係呀!我都記得好似只係兩個月前嘅事,估唔到放監唔夠幾個月又犯罪……自作孽……
是福不是禍....是禍呢你走唔到的~~
最好不要再出黎害人
哎! 有時迷信真係害咗唔少人 ....   
小小牛 發表於 15-8-2015 12:07
係監獄裏面再好好反思吧

感觉这人活的也很累啊,魔僧是要在监狱里好好反思
倘若沒有邪念·,何有邪師存在!魔念產生互動亦互相製造惡果!凡事過於強求,只會着魔而不自知
早前重系香港 上網台節目  接受光頭聰訪問
呢位"師傅"最出名就係當年叫外國傳媒睇佢取嬰屍油(另外亦聽聞佢會周圍非法收購嬰屍), 結果因而被監禁, 到近年提早出獄就俾牌商吹捧成陰牌之王, 仲有個好猛既名:燒嬰魔僧 又話檳城狗王係佢徒弟,但其實全部都係假 佢一件著名既陰物都無 法力修為絕對成疑